avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1084 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua ,beneficiez de pensie de urmas ,iar ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua ,beneficiez de pensie de urmas ,iar intrebarea mea ...

Buna ziua ,beneficiez de pensie de urmas ,iar intrebarea mea este daca primesc si ajutorul de 700 lei de la stat in conditiile in care eu si lucrez ?

Alte discuții în legătură

Deducere personala suplimentara pentru copii si sot succesconf succesconf Buna ziua tuturor! Am mai postat aceasta intrebare pe forum, dar nu la categoria corecta, se pare. Deci, problema noastra este : O angajata de-a noasta ... (vezi toată discuția)
Pot sa renunt la sprijinul financiar din iulie de 700 lei? alexciprian24 alexciprian24 Ma aflu in urmatoarea situatie: student sub 26 ani, orfan de un parinte, beneficiez de pensie de urmas. Parintele supravietuitor este si el pensionar (limita ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! in luna aprilie tatal meu a murit iar mama a bagat ... ana-maria iacob ana-maria iacob Buna ziua! In luna aprilie tatal meu a murit iar mama a bagat dosarul de pensie de urmas in data de 17.05.2022.Pe 21 iunie a primit decizia de pensie( ... (vezi toată discuția)