Sunt pensionara si am o pensie de 2016 roni. In plus primesc o indemnizatie lunara ca urmas al unui detinut politic in valoare de 700 roni.
Este legal sa beneficiez de ajutorele celor cu pensii mici? Va fac cunoscut ca indemnizatia ca urmas al unui detinut politic nu o primesc cu documentele pentru pensie ci ca si suma separata. Ce trebuie sa fac sa beneficiez de ajutoarele celor cu pensii mici?
Mulțumesc
Nu stim , stimata , ca nu s-a votat inca bugetul . Poate se vor da , poate nu . Vom vedea cand va aparea un act normativ cine vor fi beneficiarii ( daca - totusi - se vor da ) si in ce conditii .
Este legal să mi se cumuleze pensia cu indemnizația și să nu mai primesc nici un ajutor daca se da,cum ar fi pentru energie.
CHKa a scris:
Nu stim , stimata , ca nu s-a votat inca bugetul . Poate se vor da , poate nu . Vom vedea cand va aparea un act normativ cine vor fi beneficiarii ( daca - totusi - se vor da ) si in ce conditii .
Urmas dl 118/1990
GCris
Buna seara,
sunt vaduva de fost detinut politic, beneficiar al legii 118/1990 si am beneficiat in aceasta calitate de indemnizatia de urmas de 200 lei pana in ... (vezi toată discuția)