avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 264 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua! Am fost l un notar pentru o legalizare de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua! Am fost l un notar pentru o legalizare de contract ...

Buna ziua! Am fost l un notar pentru o legalizare de contract de vanzare-cumparare teren.Mi s-a oprit de catre acest notariat originalul-duplicat pentru o zi, pe motiv ca trebuie facute verificari la notariatul care mi-a facut acest act si mi-au dat o cerere de completat cu datele mele de contact si pentru GDPR.Este ok acest lucru? Eu stiu ca exista pentru astfel de verificari o baza de date nationala la care au acces toti notarii, nu se putea verifica acolo?
Am auzit de situatii "mai ciudate" privind actele de proprietate la notariate, iar acum stau cu frica pentru ca mi-am lasat actul acolo pana maine.
Imi puteti da un sfat?
MULTUMESC
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 14:35, 21 Iulie 2022
Va multumesc mult!
Da, este ok acest lucru, caci notarii sunt operatori de date cu caracter personal.
Nu exista o evidenta la nivel national a tuturor contractelor incheiate la notarii din Romania.
Nu stiu la ce situatii "ciudatele" va referiti, dar nu va vinde nimeni casa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract apartament pierdut lex_ad lex_ad ce se poate face in cazul in care un contract de apartament sa pierdut ......mai exista doar o copie ..dupa contractul respectiv ....ce s epoate face pt. ... (vezi toată discuția)
Disparitie certificat de mostenitor maraV maraV Exista o baza de date notariala din care sa se poata afla daca mama noastra (suntem doua surori) a incheiat vre-un act de mostenire sau de vanzare-cumparare ... (vezi toată discuția)
Mama mea a plastifiat contractul de vanzare cumparare al apartamentului ... minodora croitoru minodora croitoru Mama mea a plastifiat contractul de vanzare cumparare al apartamentului original (era deteriorat si a crezut ca asa se pastreza mai bine) Mai este valabil? ... (vezi toată discuția)