avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 471 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Fiul meu doreste sa-mi faca o procura pentru a-l ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Fiul meu doreste sa-mi faca o procura pentru a-l reprezenta la ...

Fiul meu doreste sa-mi faca o procura pentru a-l reprezenta la dezbaterea unei succesiuni dupa mama lui (sotia mea), decedata in 2004, el obtinand intre timp cetatenia americana, dar nu a renuntat la cetatenia romana.
Intre timp pasaportul si CI romanesti au expirat.
Pentru a obtine aceasta procura se poate autentifica cu la Consulat cu CI americana sau are nevoie de pasaport sau CI romanesc valabil
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Obtinerea unei procuri pentru dezbaterea unei mosteniri anubis1964 anubis1964 Buna seara, Am nevoie sa obtin o procura pentru mama pentru ca ea sa dezbata mostenirea tatalui meu(decedat) si in numele meu .Am dubla cetatenie romana si ... (vezi toată discuția)
Acte de identitate necesare pentru procuri de administrare imobile osberca osberca Buna ziua ! Intrebarea mea este: Pot notariatele din Romania elibera procuri de administrare imobil pe baza unui Pasaport strain? de exemplu in caz de dubla ... (vezi toată discuția)
Mostenirea tatalui meu marilena76 marilena76 Tatal meu a decedat acum o sapatamana.Cu o zi inainte de decesul lui a decedat mama lui (tatal lui era decedat de mult timp). Eu sunt unicul mostenitor al sau ... (vezi toată discuția)