avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 399 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Am o întrebare din pura curiozitate : Repartizarea la ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Am o întrebare din pura curiozitate : Repartizarea la un anumit ...

Am o întrebare din pura curiozitate : Repartizarea la un anumit penitenciar se face in funcție de cea mai apropiata unitate de domiciliu? Daca nu, cum se face ?
Cel mai recent răspuns: Cabinet avocat Mihai Gaita , Avocat 09:52, 2 August 2022
Da, se face in raport de domiciliul condamnatului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Persoana condamnata cu executare- cum poate fi transferata mai aproape de domiciliu? gabytza79 gabytza79 Logodnicul meu,domiciliat in Resita,a fost judecat intr-un dosar la Valcea,a primit o sentinta de 3 ani cu 9 luni cu executare si dupa 2 saptamani de ... (vezi toată discuția)
Bună seara am câteva întrebări legat de o speță: o cunoștință ... AndreiUrsanu AndreiUrsanu Bună seara am câteva întrebări legat de o speță: O cunoștință a fost recent condamnată la 4 ani și 8 luni de închisoare cu executare într.un caz ... (vezi toată discuția)
Important ( arest la domiciliu?) buna ziua, am și eu o întrebare legată ... GODiana GODiana Arest la domiciliu? Buna ziua, am și eu o întrebare legată de arestul la domiciliu, fratele meu este Arestat de 12 ani in Italia ( complicitate la crima) ... (vezi toată discuția)