avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 488 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua ! Am avut o intamplare putin neplacuta. Eu ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua ! Am avut o intamplare putin neplacuta. Eu eram pe ...

Buna ziua !
Am avut o intamplare putin neplacuta. Eu eram pe pista de bicicleta, dar cu trotineta care este plasta pe carosabil. Eu am fortat culoarea galbena si intre timp se facuse culoarea verde pentru pietoni si am lovit un pieton. Ea a chemat salvarea si politia. Ce pot pati in situatia asta?
Cel mai recent răspuns: kadar9702 , utilizator 18:10, 4 August 2022
Dosar penal pentru vătămare din culpă.

Daca in urma actiunii dv de fortarea deplasare pe culoarea galbena a semaforului a rezultat eveniment rutier cu victima,autoritatea politiei sesizata de catre opartea vatamata a incheiat proces verbal de constatare in baza caruia a fost deschis dosar penal
Autoritatile in drept in urma analizarii probelor,declaratii si video vor dispune incadrarea faptei si eventual declinarea competentei solutionarii cauzei in favoarea instantei de judecata
Buna ziua ! Si care ar fii consecintele ?
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am fost lovit într-o intersecție de cineva care a forțat semaforul, dar poliția a spus că e culpă comună pentru că nu am acordat prioritate de dreapta. sunt vinovat și eu? Relu24 Relu24 Buna ziua. Sambata am avut un accident auto cu victima. Intr-o intersectie am patruns pe culoarea verde a semaforului, am virat stanga si am asteptat sa se ... (vezi toată discuția)
Prioritate trecere de pietoni in intersectie semaforizata mrbilly mrbilly Buna ziua, As dori sa pun o intrebare la care nu gasesc niciun raspuns concret. 1.In momentul in care te deplasezi pe un drum cu o singura banda pe sens, ... (vezi toată discuția)
Permis retinut, plangere contraventionala alxalinm alxalinm Buna ziua.Din pacate sambata seara am fost oprit de politie pe motiv ca am trecut pe culoarea rosie a semaforului si pe procesul verbal scrie ca fapta ... (vezi toată discuția)