Marcel2017 
	    	Utilizator

Marcel2017 
	    	Utilizator	    

Dacă acțiunea dumneavoastră a rămas fără obiect ca urmare a promulgării actului normativ despre care faceți vorbire, puteți lua legătura cu avocatul și să solicitați, eventual, rezilierea contractului de asistență juridică și restituirea unei părți din onorariu.
În niciun caz nu puteți solicita restituirea întregului onorariu, deoarece avocatul a efectuat deja activități (redactarea acțiunii, depunerea acesteia la instanță) și este normal ca aceste activități să fie remunerate.
 Alexandru Surcel 
	    	Avocat

Alexandru Surcel 
	    	Avocat	    

Sunt una din persoanele amendate nejustificat pentru necompletarea PLF la intrarea în țară, în pandemie. Potrivit unei legi promulgate joi de către președintele Klaus Iohannis, amenzile aplicate vor fi anulate, iar cei care le-au plătit deja vor putea cere restituirea banilor. Ce se intampla in cazul in care am platit un avocat iar actiunea este pe rol (prima infatisare in luna septembrie)? Cum imi recuperez onorariul (1500 lei) achitat avocatului?
[ link extern ]
 petrucelmare 
	    	Utilizator

petrucelmare 
	    	Utilizator	    

Marcel2017 
	    	Utilizator

Marcel2017 
	    	Utilizator	    

popava	                   

Proces anulare amenda pentru formularul PLF
Buna seara, 
Am rugamintea daca este cineva care actionat in judecatat Directia de Sanatate Publica pentru ... (vezi toată discuția)
	                    popava	                   

Proces anulare amenda pentru formularul PLF
Buna seara, 
Am rugamintea daca este cineva care actionat in judecatat Directia de Sanatate Publica pentru ... (vezi toată discuția)

oliviar	                   

Buna ziua am si eu o problema sunt in proces de divort cu sotul meu avem doi copii minori cererea de divort a fost introdusa de el eu nefiind anuntata am ... (vezi toată discuția)
	                    oliviar	                   

Buna ziua am si eu o problema sunt in proces de divort cu sotul meu avem doi copii minori cererea de divort a fost introdusa de el eu nefiind anuntata am ... (vezi toată discuția)

ramona7513	                   

Buna ziua , ce ar trebui sa fac daca am primit amenda de la DSP  si eu si fiul meu pentru intrarea in Roamnia si zic ei necompletarea formularului PLF desi noi ... (vezi toată discuția)
	                    ramona7513	                   

Buna ziua , ce ar trebui sa fac daca am primit amenda de la DSP  si eu si fiul meu pentru intrarea in Roamnia si zic ei necompletarea formularului PLF desi noi ... (vezi toată discuția)