avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 551 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Cat de legala este inceperea anveloparii unui bloc ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Cat de legala este inceperea anveloparii unui bloc anul trecut ...

Cat de legala este inceperea anveloparii unui bloc anul trecut prin septembrie si abandonat dupa aproximativ 2 luni, au montat doar placile de polistiren fara tencuiala, fara nimic. Toamna, iarna au stat asa. Si inca stau ca nu au reluat lucrarile. Nu se va dezvolta mucegai intre placi si peretele blocului ? Ce as putea sa fac eu ca si locatar ? Asa se face izolarea blocurilor in orasul Resita.

Multumesc
Ultima modificare: Vineri, 22 Iulie 2022
resita.user, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 07:58, 23 Iulie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteti sesiza pe cine a initiat contractul si are obligatia sa supravegheze derularea contractului. Cel mai posibil, plata lucrarilor a ramas in urma efectuarii lucrarii de reabilitare, din lipsa de bani.
Initial,sesizati oficial beneficiarul lucrarii asociatia de proprietari care este parte in contractul de prestari servicii
Conditionat de raspunsul asociatiei de proprietari,urmeaza sa hotarati ce demersuri trenuiesc realizate catre executant,eventual catre autoritati

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reabilitare termica exterior THEODORA30 THEODORA30 Buna ziua vreau sa stiu de ce am nevoie de autorizatie pt a mi izola exterior o garsoniera care este situata pe colt si de ce nu mi se da autorizatie ... (vezi toată discuția)
Reabilitare termica pe cont propriu lilipangica lilipangica care sunt pasii de urmat in cazul reabilitarii termice a apartamentului situat la etaj 1?Vreau sa fac acest lucru pe cont propriu (vezi toată discuția)
Reabilitarea blocurilor de locuinþe-obligativitate pentru toþi membrii asociaþiei de proprietari? ContSters116611 ContSters116611 Locuiesc într-un bloc construit în 1981 şi fac parte din asociaţia de proprietari a blocului. După mutarea mea (la puţin timp după darea în ... (vezi toată discuția)