avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 680 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... MODIFICARE ORGANIGRAMA PRIMARIE !!!! - DOI POLITISTI ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

MODIFICARE ORGANIGRAMA PRIMARIE !!!! - DOI POLITISTI LOCALI SUNT ...

Modificare organigrama primarie !!!! - doi politisti locali sunt mutati ca paznici ( agent de paza ) in cadrul unei primarii , pentru a fi scoase spre incadrare alte 2 posturi de politisti locali , cu toate ca organigrama nu prevede , conform legii decat 1 politist /1000 locuitori !!!!! Este legal ???? Ce se poate face ?????!!!!
Ultima modificare: Vineri, 22 Iulie 2022
Kyandra, moderator
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 19:32, 22 Iulie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu prea se poate. Polițiștii locali ocupă funcții publice specifice, iar agentul de pază este personal contractual. Nu se poate face mutare de pe o funcție publică pe un post contractual. Ceva nu se leagă! Dacă chiar s-a întâmplat asta, este ilegal de la un capăt la altul. Totuși ANFP-ul, care gestionează toate funcțiile publice, nu își putea da acordul pentru așa ceva

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transfer la cerere pe post similar administratie publica, functionar public mela2008 mela2008 Buan ziua. Sunt functionar public in administratia publica locala, incadrata inspector principal gradatia 3, lucrez aici din 2004 (aprilie). Dupa intoarcerea ... (vezi toată discuția)
Pot consilierii sa modifice organigrama si statul de functii? este valabila aprobarea unei organigrame care nu este avizata recent? vioricamadalinaalecu vioricamadalinaalecu organigrama si statul de functii pe care primarul ne cere sa o aprobam nu trebuie sa fie avizata de A.N.P.F.in aceasta luna sau an?daca nu suntem de acord cu ... (vezi toată discuția)
Transformare personal contractual primarii in functionari publici taut taut As dori sa stiu daca in 2010 personalul contractual din primarii pot deveni functionari publici si pasii care trebuie urmati pentru a se realiza acest lucru ... (vezi toată discuția)