avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1661 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Contract subcontractare servicii
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Contract subcontractare servicii

Buna ziua.Daca se poate, as dori, va rog, un raspuns pentru urmatoarea situatie:
- firma X contracteaza firma Y pentru realizare servicii
- firma Y subcontracteaza firma Z pentru executarea serviciilor
Intrebare: ce fel de contracte trebuie incheiate intre firma X si firma Y si firma Y si firma Z? In cazul primului contract (incheiat intre X si Y), firma X este beneficiar si firma Y este contractant? Iar in cazul contractului incheiat intre Y si Z, Y este contractant si Z subcontractant? Se poate descarca de undeva un model de contractpentru ambele cazuri?
Va multumesc.
Buna ziua,

Trebuie perfectat , de principiu, un contract de prestari servicii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Subcontractare contract prestari servicii nyusziful nyusziful Buna ziua. Va rog sa ma lamuriti: intre societatea mea si o alta societate este incheiat un contract de prestari servicii (ridicari deseuri). Acum societatea ... (vezi toată discuția)
Tva prestari servicii pentru bun imobil mihaelacn mihaelacn O firma din Romania (X) incheie contract cu o firma (Y)dintr-un stat membru UE, pentru realizarea unor lucrari de constructii, pe o perioada de maxim 6 luni. ... (vezi toată discuția)
Conventie ssm dorintabirta dorintabirta Bună ziua, În situația în care compania contractează o firmă pentru executia unor lucrări și s-a semnat convenție SSM cu această firmă, iar firma ... (vezi toată discuția)