avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 693 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... In urma modificarii codului fiscal,.. 2 salariati,unul ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

In urma modificarii codului fiscal,.. 2 salariati,unul avand ...

In urma modificarii codului fiscal,.. 2 salariati,unul avand certificat mostenitor veteran de razboi (avand si indemnizatie de 700 ron ) si celalalt handicap grad 3 (nascut fara un rinichi...nu are venituri) la incheierea unor contracte de 8 ore pt fiecare...s-ar aplica deducerile fiscale la cass si pensie ?
Va multumesc
Ultima modificare: Duminică, 24 Iulie 2022
BogdanMg, utilizator

Alte discuții în legătură

Cass oprit pe pensie vaduva veteran de razboi sorineldobre sorineldobre este legal ca mamei mele care este vaduva de veteran de razboi sa i se opreasca din pensie CASS ? (vezi toată discuția)
Indemnizatie intretinere copil deak Kalman deak Kalman Am 34 ani, am un transplant de rinichi, beneficiez de pensie de boala si ajutor de handicap. Am nascut recent, beneficiez de ajutor de crestere copil? Ce ... (vezi toată discuția)
Pensia minima garantata remus11 remus11 Buna ziua,am o matusa care a lucrat la CAP avand o pensie de 14-15 lei si i se acorda o diferenta pana la 350 de ron.Urmeaza sa-si faca certificatul de ... (vezi toată discuția)