avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 421 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună seara, vreau sa știu și eu dacă o fata de 15 ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună seara, vreau sa știu și eu dacă o fata de 15 ani poate ...

Bună seara, vreau sa știu și eu dacă o fata de 15 ani poate pleca la iubitul ei, fără acordul părinților, va mulțumesc mult
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu.poate pleca,e minora mai mult dacă ati intretinut relatii sexusale va poate paste un dosar penal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna!ajutooorr!!am mare nevoie de un raspuns cat se poate de repede la urmatoarea ... Alexxandra.tdr Alexxandra.tdr Buna!Am mare nevoie de un raspuns cat se poate de repede la urmatoarea intrebare. Am aproape 17 ani, familia mea nu este de acord cu relatia pe care eu o am de ... (vezi toată discuția)
Pot pleca de acasa la 16 ani? Iuliana lavinia Iuliana lavinia Am 16 ani si doresc sa ma mut la iubitul meu de 18 ani mama lui este de acord. Nu mai pot rămâne acasă deoarece părinții mei sunt violenți,mereu sunt ... (vezi toată discuția)
Vreau sa ma mut cu iubitul la 15 ani legal? Mihaellla1234 Mihaellla1234 Am 14 ani, fac in ianuarie 15 si sunt cu iubitul meu de 1 an , 1 an si ceva.Am întreținut relatii sexuale iar părinții mei au aflat si acestia îmi ... (vezi toată discuția)