avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 375 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Ordonanta 54/2022, de compensare de catre CNAS a ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Ordonanta 54/2022, de compensare de catre CNAS a cheltuielilor in spitalele private.Buna ziua, este normal ca un spital particular sa ceara, pentru ...

Buna ziua, este normal ca un spital particular sa ceara, pentru o interventie chirurgicala, o suma mai mare ca cea afisata pe site-ul sau, conform Ordonantei de Urgenta 54/2022?
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 23:50, 27 Iulie 2022
nu ati facut un consult preoperatoriu? acolo ar fi trebuit sa se identifice toate problemele, sa se puna diagnosticul si sa se aleaga solutia operatorie.
Da, am făcut toate acestea, am avut și oferta, dar ea difera de cea înscrisă pe site-ul spitalului. Oferta pt mine, era de 13344, pt artroplastie genunchi, iar pe site era 11344. Mi s-a spus ca e onorariul suplimentar al medicilor. Dar acești medici fac de regulă a aceste operații. De ce nu se modifica pe site ca aceste valori sa coincidă?
adriandimitriu a scris:

nu ati facut un consult preoperatoriu? acolo ar fi trebuit sa se identifice toate problemele, sa se puna diagnosticul si sa se aleaga solutia operatorie.

Ultima modificare: Marți, 26 Iulie 2022
aurelia56, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
nu pot sa justific diferența. la telefon vi se poate spune orice. administratorul site-ului a fost dat afara acum 6 luni si de atunci nu s-a mai actualizat, e o explicație mai buna după mine.
pe de alta parte, o operație medicala nu este o instalare de baterie de chiuveta. cert este ca oferta trimisa expres către dvs e cea legal valabila.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cardiac spitalizat pt. posibil infarct, externat cu diagnostic psihiatric în urma motivelor cererii de externare VABRALSI VABRALSI Pacient pensionat boală, nerevizuibil,cardiac,59 de ani, spitalizat pentru posibil infarct miocardic de medic camera de gardă. Ziua următoare, ora 8,30 ... (vezi toată discuția)
Plagă infectată. spitalul spune că sunt sănătos! misulino misulino In urma cu 3 saptamani am fost operat la un spital de stat din Bucuresti de granulom, dupa ce in octombrie 2017 fusesem operat in acelasi loc (zona inghinala) ... (vezi toată discuția)
Se poate face ceva in acest caz? ar fi sanse de castig? mdmd mdmd buna ziua! las aici cazul tatalui meu: In urma unei probleme ivite la inima,medicul cardiolog + medicul de coronarigrafie mi-au recomandat operatia de by ... (vezi toată discuția)