avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 892 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu medical de sarcina si lauzie (postnatal)
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu medical de sarcina si lauzie (postnatal)

Buna ziua!
As dori sa intru in concediu medical pentru sarcina si lauzie dupa ce nasc. Este obligatoriu ca prima zi de concediu medical sa fie ziua nasterii copilului sau pot astepta sa imi termin concediul de odihna si sa intru dupa aceea in medical? Mentionez ca intentionez sa iau toate cele 126 de zile de concediu medical, insa as dori sa stiu daca se pot lua dupa terminarea concediului de odihna. Multumesc!

Alte discuții în legătură

Indemnizatie de crestere a copilului miki980 miki980 Buna ziua, as dori sa imi raspundeti la urmatoarele intrebari: 1.Sunt angajata din 19.07.2011 si urmeaza sa nasc in jurul datei de 13.09.2012. De cand pot ... (vezi toată discuția)
Legea acordarii prenatalului siskoady siskoady va rog frumos sa imi spune-ti la cate saptamani se acorda prenatalu.Eu am 30 saptamani cand imi expira riscul maternal eu am numarat zilele si dupa mine as ... (vezi toată discuția)
Concediu prenatal rozalia58 rozalia58 Din cele 126 de zile de concediu, cate se iau post natal si cate prenatal ? (vezi toată discuția)