avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1088 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună seara Am vârstă de 54 ani și 31 ani vechime ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună seara Am vârstă de 54 ani și 31 ani vechime în muncă. ...

Bună seara Am vârstă de 54 ani și 31 ani vechime în muncă. Pot sa ies la pensia anticipat.Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 08:41, 26 Iulie 2022
Fara sa aveti ani de grupe sau conditii de munca nu se pune problema pensionarii d-voastra pana la implinirea varstei de 58 ani.Trebuie sa mai stiti ca, conditia de stagiu pentru pensie anticipata este de 43 ani, fara stagiul asimilat(cursuri universitare de zi, pensie de invaliditate).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie anticipata partiala / pensie anticipata MargaretaC MargaretaC Bună seara, Am vârstă de 55 ani ( impliniti in august 2023) și 31 ani vechime în muncă, fara ani de grupe sau conditii de munca. Cand pot sa ies la ... (vezi toată discuția)
Pensionare anticipata sau somaj? solutia cea mai buna pentru angajat dianapopsor dianapopsor Buna ziua, tatal meu are varsta de 58 de ani si o vechime in munca de aprox 40 de ani, intrucat nu-I mai convin sarcinile de serviciu trasate (este angajat ... (vezi toată discuția)
Cand pot sa ies la pensie taviy_1110 taviy_1110 Sunt nascut pe data de 03.04.1955 si am o vechime in munca de 40 de ani-fara stagiul militar. Nu am grupa de munca. Cand pot sa ies la pensie anticipata/la ... (vezi toată discuția)