avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 784 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua Am cumparat o masina inmatriculata in RO, ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua Am cumparat o masina inmatriculata in RO, acelasi judet ...

Buna ziua
Am cumparat o masina inmatriculata in RO, acelasi judet cu mine,Ilfov.
Am strans actele necesare pentru a o transcrie .
O sa pastrez numerele pe care le are,fostul propietar nu le vrea..
Daca eu depun actele la DPRCIV ,pot sa circul cu masina pana se emite un certificat nou,imi dau ei vreo hartie pentru a circula ssau trebuie sa las masina acasa?Si care este taxa pentru a pastra numerele fostului propietar.
Cel mai recent răspuns: kladeland , utilizator 18:18, 28 Iulie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca va duceti la DRPCIV resedinta de judet luati noul CI in aceeasi zi. Programati-va, aveti 90 de zile de la data perfectarii vinzarii-cumpararii. Nu aveti vreo taxa de platit, daca pastrati numerele.
[ link extern ]
Buna ziua.
Multumesc frumos, pentru raspuns.

latka a scris:

Daca va duceti la DRPCIV resedinta de judet luati noul CI in aceeasi zi. Programati-va, aveti 90 de zile de la data perfectarii vinzarii-cumpararii. Nu aveti vreo taxa de platit, daca pastrati numerele.
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua,o să îmi schimb buletinul de pe bucurești pe ilfov,care ... Dany320 Dany320 Bună ziua,o să îmi schimb buletinul de pe București pe Ilfov,care sunt pași care trebuie să îi fac cu mașina,ca am înțeles ca trebuie schimbat și ... (vezi toată discuția)
Conteaza domiciliul la obligativitatea rovignietei? mara88 mara88 Locuiesc in orasul Voluntari,judetul Ilfov, si as dori sa stiu daca, pentru a circula pe DN2- Sos, Afumati, care strabate acest oras, am nevoie de ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto - programare drpciv peste 30 de zile Ronaldinho11 Ronaldinho11 Buna ziua, De curand am achizitionat un autovehicul second hand, inmatricuat in acelasi judet in care am si eu resedinta, in data de 28 mai a.c . Omul mi-a ... (vezi toată discuția)