avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 411 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vecinul meu are un mesteacăn de vreo 15 m la distanta ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vecinul meu are un mesteacăn de vreo 15 m la distanta de fix ...

Vecinul meu are un mesteacăn de vreo 15 m la distanta de fix 2 m de linia de hotar. Problema este ca ramurile sunt deasupra casei mele (casa fiind construită acum 50 de ani pe linia de hotar). Pe lângă aceasta, toamna strâng frunze, vara pica un fel de "stelute" iar primavara se umple curtea si casa de polen. De asemenea Jgeaburile sunt mereu înfundate.
Vecinul nu dorește nici sa taie pomul nici sa il curețe. Există vreo varianta sa scap de mesteacăn?
Ultima modificare: Miercuri, 27 Iulie 2022
Dia7, utilizator
Cel mai recent răspuns: Dia7 , utilizator 15:29, 27 Iulie 2022
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre arborii ale caror craci stau pe proprietatea vecina nedelcealuciana nedelcealuciana locuiesc la curte, vecinul meu are un stejar foarte mare si batran, care a fost plantat la max. 1m de la gardul comun.Cracile acesti stejar sunt indreptate ... (vezi toată discuția)
Vecinul taie de la gard pomii vechi de 40 ani? vasilegmx vasilegmx Am un vecin venit Nou prin Concubinaj.Vecina propietara nu a avut probleme cu Pomii care fäceu umbrä än amändouä pärtile mai ales Vara foarte pläcut.De ... (vezi toată discuția)
Problema cu vecin - plopi langa gard manoci manoci Buna ziua! Asi aveam o intrebare. Ce pot sa fac cu vecinul, ca sa oblig sa taie plopile de langa gard. Am cumparat o casa cu o gradina mare, si cu un teren ... (vezi toată discuția)