avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 785 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Va rog sa- mi spuneti , care e motivul , ptr care nu s ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Va rog sa- mi spuneti , care e motivul , ptr care nu s credibila ...

Va rog sa- mi spuneti , care e motivul , ptr care nu s credibila cu faptul ca lucrez , part- time și ca nu i contract!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:22, 27 Iulie 2022
Nu sunteți credibila unde?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, fiica mea este studenta si doreste sa se angajeze ... ursamajor ursamajor Buna ziua, fiica mea este studenta si doreste sa se angajeze pentru 2-4 ore. Angajatorul unde a depus cv i-a comunicat ca nu se mai incheie contracte part-time ... (vezi toată discuția)
Divort amiabil cu copil autist Dodoaca Dodoaca Buna ziua! Va rog sa ma lamuriti cu niste raspunsuri. Am decis cu sotul sa divortam. Avem un copil de 5 ani autist. Eu lucrez part-time ptr ca sunt nevoita sa ... (vezi toată discuția)
Un job full time si unul part time/flexibil angelina28gia angelina28gia As dori sa fiu lamurita intr-o problema a carei rezolvare nu am gasit-o in codul muncii. In momentul de fata lucrez full time si urmeaza sa imi iau un al ... (vezi toată discuția)