avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 712 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura 2010

Stie cineva daca s-a stabilit data pentru admiterea de anul acesta?
Cel mai recent răspuns: cip3118 , utilizator 11:38, 8 August 2010
Se pare, Triton, că ai dreptate... dar asta presupune automat şi foarte multe note peste 8,50 !!!!
are cineva curaj sa sune la CSM sa intrebe la ce ora se preconizeaza ca se vor afisa rezultatele ?
eu sunt la servici si nu-mi permit .... , ar afla toata lumea ce urmaresc eu si in caz de esec nu as mai avea zile "calde ".....
eu nu am curaj sa sun la csm :). dar stiu ce vrei sa spui cu colegii, eu am apucat sa spun la cativa, care la randul lor au spus mai departe si apoi am aflat ca multa lume stia de rezultatul meu si acum chiar ma gandesc ce penibil ar fi sa nu fie cel calculat de mine. sau sa fie si sa nu intru. dar ce-o fi o fi.
tocmai am sunat la CSM
nu stiu nici ei ora exacta, dar oricum dupa amiaza...spre ora 16
nu ma refer la "penibil " - e munca mea si rezultatul meu , nu mi-e rusine de el ...
ma refer chiar la zile fripte , daca se afla ca intentionez sa plec ...oriunde ar fi acel alt loc ....

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura ianuarie 2013 gabonne8107 gabonne8107 Oare se mai sustine o sesiune pentru cei cu vechime 5 ani in cursul lunii februarie 2013, dupa cum tot circula zvonuri? (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2008 Florin Dieac Florin Dieac am auzit din surse neoficiale ca examenul de admitere de anul acesta -2008, proba grila eliminatorie ar fi pe 14 august 2008.Poate sa-mi mai confirme ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2011 ursuletz ursuletz Am auzit niste zvonuri ca ar fi posibila organizarea unui examen de admitere pentru cei cu vechime in luna mai. Chiar pe un topic al acestui forum am citit, ... (vezi toată discuția)