avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1004 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura 2010

Stie cineva daca s-a stabilit data pentru admiterea de anul acesta?
Cel mai recent răspuns: cip3118 , utilizator 11:38, 8 August 2010
O să fie o zi luuuuuuuungăăăăăăăă...
am mai auzit de la un prieten din INM ca doi colegi de-ai lui au luat peste 7 la procurori iar 3-4 au picat! Oare e greu examenul si pentru cei din INM?
Va doresc sa intrati toti cei care ati luat peste 7- eu stiind ca nu am chiar atat, ma abtin din greu sa nu mai citesc ceva, dar am promis ca fac pauza pana dupa Pasti
Ultima modificare: Luni, 29 Martie 2010
danielled, utilizator
Nu lungi pauza ca e pacat de toti cei care am subtiat filele cartilor din bibliografie!
Buna dimineata tuturor! Mai avem putin si ajungem la final! Am intrat pe INM si apare postat la noutati concursul. Se pare ca lureaza...

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura ianuarie 2013 gabonne8107 gabonne8107 Oare se mai sustine o sesiune pentru cei cu vechime 5 ani in cursul lunii februarie 2013, dupa cum tot circula zvonuri? (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2008 Florin Dieac Florin Dieac am auzit din surse neoficiale ca examenul de admitere de anul acesta -2008, proba grila eliminatorie ar fi pe 14 august 2008.Poate sa-mi mai confirme ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2011 ursuletz ursuletz Am auzit niste zvonuri ca ar fi posibila organizarea unui examen de admitere pentru cei cu vechime in luna mai. Chiar pe un topic al acestui forum am citit, ... (vezi toată discuția)