avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 999 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura 2010

Stie cineva daca s-a stabilit data pentru admiterea de anul acesta?
Cel mai recent răspuns: cip3118 , utilizator 11:38, 8 August 2010
Azir...sper că nu te-ai supărat pe mine....eu, chiar, vorbeam serios.... ne mai trecea timpul până la afişare... oricum cred că vor afişa după ora 20.
Mulţumim pentru destindere...
Nicio suparare! dar nu vrau sa mai indispun pe nimeni! asteptam cu sufletul la gura! nici eu nu am sarit cu mult de 7! la procurori! cu mai multa atentie................... dar........
trebuia sa fiu procuror de un an ! dar am picat la jude cu media cu care in martie2009 eram procuror!
Eu, Azir, am picat cu 7,70 la judecători-martie 2009
Oricum, fiecare examen este autonom, sunt multe care trebuie luate în calcul, pentru mine, în fara stresului, niciunul nu s-a comparat cu celălalt, iar acesta este al treilea...şi, din păcate, cred că mă mai procopsesc cu un eşec... dar, am mai scris, nu-l mai dau niciodată... îmi reprioritizez priorităţile..şi şterg magistratura...

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura ianuarie 2013 gabonne8107 gabonne8107 Oare se mai sustine o sesiune pentru cei cu vechime 5 ani in cursul lunii februarie 2013, dupa cum tot circula zvonuri? (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2008 Florin Dieac Florin Dieac am auzit din surse neoficiale ca examenul de admitere de anul acesta -2008, proba grila eliminatorie ar fi pe 14 august 2008.Poate sa-mi mai confirme ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2011 ursuletz ursuletz Am auzit niste zvonuri ca ar fi posibila organizarea unui examen de admitere pentru cei cu vechime in luna mai. Chiar pe un topic al acestui forum am citit, ... (vezi toată discuția)