avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 551 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura 2010

Stie cineva daca s-a stabilit data pentru admiterea de anul acesta?
Cel mai recent răspuns: cip3118 , utilizator 11:38, 8 August 2010
raurs a scris:

eu am 7.15 inpreuna cu alte 4 pers ... cum se face departajarea? dupa vechime?
felicitari celor intrati!!!

Eu cred ca la nota egala se vor suplimenta posturile,
acum un an asa s-a facut, s-au suplimentat posturile si au intrat toti care au avut ultima nota. Cel putin asa stiu eu si asa sper!

Mult succes in noau cariera celor intrati!
Fruntea sus si spor la invatatura pentru cei care vor intra in viitor!
camicris a scris:

FELICITARI celor care au intrat.
Acum chiar ca-mi dau pumni in cap#-o#-o#-o#-o#-o
Pentru ceilalti, ne vedem la toamna:((

Te inteleg ca te simti aiurea, dar cum am mai scris tu ai deja un avantaj fata de restul care se vor prezenta in toamna prima data. Si sa stii ca te invidiez ca poti sta cu fetita acasa pana la 2 ani, eu pe cea mica am dus-o la cresa de la 8 luni si nu am putut sa ma bucur in totalitate de aceasta varsta minunata.
Asa ca eu iti recomand sa te bucuri de sarbatoarea pascala alaturi de cei dragi si dupa sa continui sa inveti si sa ne sustinem pe acest forum minunat =D>
Am trecut şi eu de grilă. Îl cunoaşte cineva pe primul intrat la procurori? O fi scriind pe acest site? :hm:
Bună dimineaţa! Mii de scuze că ieri nu mi-am luat la revedere! Felicitări celor intraţi! Felicitări tuturor! Cred sincer că se vor suplimenta locurile şi se va intra cu nota 7! =D>=D>=D>
Valentinagg...... Ce spui tu e de domeniul SF-ului la noi.... in alte parti ar fi normal daca sustinerile doamnei Presedinte al CSM privind deblocarea a 1000 de posturi in sistem ar fi adevarate si s-ar dori acoperirea deficitului.....
Ultima modificare: Marți, 30 Martie 2010
sendre, utilizator

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura ianuarie 2013 gabonne8107 gabonne8107 Oare se mai sustine o sesiune pentru cei cu vechime 5 ani in cursul lunii februarie 2013, dupa cum tot circula zvonuri? (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2008 Florin Dieac Florin Dieac am auzit din surse neoficiale ca examenul de admitere de anul acesta -2008, proba grila eliminatorie ar fi pe 14 august 2008.Poate sa-mi mai confirme ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2011 ursuletz ursuletz Am auzit niste zvonuri ca ar fi posibila organizarea unui examen de admitere pentru cei cu vechime in luna mai. Chiar pe un topic al acestui forum am citit, ... (vezi toată discuția)