avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 555 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura 2010

Stie cineva daca s-a stabilit data pentru admiterea de anul acesta?
Cel mai recent răspuns: cip3118 , utilizator 11:38, 8 August 2010
sigur fluturas..... nu e niciun secret...7.05. Cu siguranta o sa fiu prezent si la toamna....esecul asta m-a ambitionat si mai tare....
Valentinaqq a scris:

Vă recomand grilele şi speţele de la HAMANGIU 20008-20009 Penal/Procedură Penală...sper să nu greşesc autorii: Crişan şi Damian/ judecători Bucureşti
Din păcate le-am luat destul de târziu şi doar le-am răsfoit...sunt grile şi cauze de la ICCJ sub formă de speţe, dar cu răspunsuri detaliate.....seamănă cu genul celor date în nov 2009 şi martie2010.
Probabil vrei sa zici Nicoleta Cristus nu Crisan
Valentinaqq a scris:

Vă recomand grilele şi speţele de la HAMANGIU 20008-20009 Penal/Procedură Penală...sper să nu greşesc autorii: Crişan şi Damian/ judecători Bucureşti
Din păcate le-am luat destul de târziu şi doar le-am răsfoit...sunt grile şi cauze de la ICCJ sub formă de speţe, dar cu răspunsuri detaliate.....seamănă cu genul celor date în nov 2009 şi martie2010.

Pentru civil ceva asemanator stii ?
Urăsc ID-URILE...deşi, încă de la începu am spus prenumele, nota şi oraşul....
Mă numesc Mateescu Maria-Valentina, sunt din Slatina, lucrez la biroul fond funciar în cadrul Prefecturii Olt.. şi vă recunosc că am avut sprijinul necondiţionat al fostului avocat - Subprefect Virgil Panduru, în al cărui mandat trei jurişti din prefectură au reuşit, deja, să devină judecători....
Sper ca şi voi, la servici, să aveţi parte de motivaţie, profesionalism şi înţelegere!
Foarte elegant ati punctat d-na Presedinta Valentina Mateescu

Poate ca blue ray a incercat sa insufle o doza de pesimism dar evident Nu a reusit decat sa umbreasca un pic forumul si in special postul acesta.

M-am mobilizat la toamna vreau si eu sa devin colega tuturor celor care acum au reusit prin efort sustinut sa promoveze acest examen.

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura ianuarie 2013 gabonne8107 gabonne8107 Oare se mai sustine o sesiune pentru cei cu vechime 5 ani in cursul lunii februarie 2013, dupa cum tot circula zvonuri? (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2008 Florin Dieac Florin Dieac am auzit din surse neoficiale ca examenul de admitere de anul acesta -2008, proba grila eliminatorie ar fi pe 14 august 2008.Poate sa-mi mai confirme ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2011 ursuletz ursuletz Am auzit niste zvonuri ca ar fi posibila organizarea unui examen de admitere pentru cei cu vechime in luna mai. Chiar pe un topic al acestui forum am citit, ... (vezi toată discuția)