avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 770 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura 2010

Stie cineva daca s-a stabilit data pentru admiterea de anul acesta?
Cel mai recent răspuns: cip3118 , utilizator 11:38, 8 August 2010
valentina mateescu, îmi pare rău că oameni ca tine ajung în astfel de posturi unde ar trebui să se supună numai legii. Din informaţia pe care ne-ai dat-o cu spijinul d-lui subprefect (bănuiesc că acolit al d-lui Băsesscu în cond. în care este suprefect în Slatina....) mă rog nu mai contează culoarea plitică......asa că d-na ,,prezident" vedeţi cum întoarceţi favorul d-lui subprefect de Olt pt. sprijinul ,,necondiţionat" pe care vi l-a acordat şi nu cred că e cazul să ne mai stresaţi pe forum cu isteriile d-voastră legate de,, vai dacă pic fac un copil" că nu ne interesează...
buna dimineata!frumoasa dimineata, mai ales pentru cei care s-au vazut admisi!bravo!ieri dupa ce-am vazut rezultatele am umblat prin ploaie vreo ora.kiar eram singing in the rain.pentru toti cei care n-au reusit acum, va spun ce-am invatat eu din nereusitele anterioare......punctul meu slab erau spetele...mi-am luat niste carti de spete.....si-am facut toate subiectele de practica de la examenele de promovare.cat despre riluri, codurile care au rilurile incluse sunt suficiente, altfel riscam sa ma pierd in multitudinea de riluri de pe site de la iccj.a nu se intelege ca citindu-le pe toate ar dauna cuiva....grilele lui voineag mi s-au parut ok si mi-au fost de ajutor, mai ales la procedura penala - mi-au fixat aspecte peste care as fi trecut usor doar citind din cod.si-am mai gasit niste grile de penal (scanate), frumoase, postate de cineva -sa-i dea Dumnezeu sanatate!era un colectiv de autori printre care figurau filipas, mitrache, bulai...tot cineva-ul mai postase cateva carti scanate.... erau una si una....am sa caut sa vad dak mai gasesc linku-ul.eu nu prea am skimbat autorii de la un examen la altul( in sensul de a citi aceleasi institutii din autori diferiti;asta pentru ca, in general, examenul asta incearca sa evite interpretarile si sa kestioneze despre notiuni bine stabilite( regula care, ca orice regula care se respecta, are exceptiile ei);si apoi, dupa ce iei examenul, ai tot timpul din lume sa citesti din toti autorii, sa fii sau nu de acord cu ei, sa polemizezi pe forumuri, sa-ti dai cu parerea...., cartile mele arata ca niste curcubee...prima data cu pixu' negru,apoi cu rosu apoi cu markeru verde, galben,roz....nu puteam citi fara sa subliniez, incadrez, colorez ca sa-mi atrag atentia- e important!baga la cap!....aceleasi carti....pentru ca acele buline puse in plus sau omise pe foaia de examen inseamna un singur lucru- nesiguranta...nu era domiciliu sau resedinta...era domiciliu SI NICI resedinta.....nu era in materie de intretinere, era PENTRU intretinere....etc.stiti foarte bine ce spun....
nu renuntati....mai ales cand vedeti cat sunteti de aproape....dak n-ati reusit acum cu siguranta veti reusi data viitoare....inca o data:fiti caposi!
Multumesc!!!!!!
Dragii mei prieteni, imi sunteti cu adevarat prieteni!
In voi am gasit sprijinul pe care nu l-am gasit în așa-zișii prieteni, cu exceptia familiei !
Scuze, nu v-am mai scris....recunosc, incerc sa ma obisnuiesc cu ideea că ....sunt procuror???? cine, eu???? nu se poate....:giggle: Încă nu m-am obisnuit cu ideea, încă nu-mi vine să cred...:stunned:
Va spun sincer, imi pare tare rau de cei care nu au luat...fara suparare, de sendre cel mai rau..:sorry: Dar...așa a fost să fie...
Eu cred mult in Dumnezeu, datorita LUI am luat....așa ca va sfatuiesc pe toti: CREDE-TI ÎN DUMNEZEU, RUGATI-VÃ SÃ VÃ AJUTE, iar daca munciti cu toata ființa voastra pana la epuizare, REUȘITI!!!
Nu e imposibil! Se poate reusi chiar de prima dată când dai! Credeți-ma!
Am vazut pe pielea mea ca se poate, deși credeam că e ceva fffff greu de atins!
Dar recunosc, cu multa munca...renuntari...sacrificii...
Atunci iti ajuta si Dumnezeu: cand tu faci tot ceea ce tine de tine omeneste si te rogi LUI sa-ti dea acel gram de noroc!

FELICITARI CELOR CARE ATI LUAT! =D> =D>=D>=D>=D>=D>=D>

MULT SPOR LA INVATAT SI MULTA BAFTA celor care nu a fost sa fie acum....NU RENUNTATI!!! TREBUIE SA MERGETI MAI DEPARTE! Meritati toate florile din lume pt. efortul depus :vishenka: :vishenka: :vishenka:

Un început stralucitor cu impliniri pentru toata lumea!
:hugall:
Ultima modificare: Marți, 30 Martie 2010
Karmina, utilizator
E pacat ca se fac astfel de afirmatii ... nu as vrea sa raman cu un gust amar de pe urma acestei discutii ... :( eu chiar vreau sa pastram legatura pt ca pe restul ne asteapta o lunga vara fierbinte
Ultima modificare: Marți, 30 Martie 2010
carmen_miron, utilizator
DV Greşit!!! nu aţi înţeles...datorită dumnealui m-am apucat de învăţat...nici măcar nu am vrut să sune politic...Doamne fereşte...cred că am fost înţeleasă greşit...este fost avocat... un foarte bun profesionist...neimplicat politic , care a rezistat în funcţie 5 ani...Vă rog...aţi înţeles greşit!!! Îmi pare rău că v-a sunat aşa...sunt foarte tranşantă...departe linguşelile de bine....Asta e! Vorbele se repară cel mai greu...

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura ianuarie 2013 gabonne8107 gabonne8107 Oare se mai sustine o sesiune pentru cei cu vechime 5 ani in cursul lunii februarie 2013, dupa cum tot circula zvonuri? (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2008 Florin Dieac Florin Dieac am auzit din surse neoficiale ca examenul de admitere de anul acesta -2008, proba grila eliminatorie ar fi pe 14 august 2008.Poate sa-mi mai confirme ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2011 ursuletz ursuletz Am auzit niste zvonuri ca ar fi posibila organizarea unui examen de admitere pentru cei cu vechime in luna mai. Chiar pe un topic al acestui forum am citit, ... (vezi toată discuția)