avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1088 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura 2010

Stie cineva daca s-a stabilit data pentru admiterea de anul acesta?
Cel mai recent răspuns: cip3118 , utilizator 11:38, 8 August 2010
Forumul ăsta e o nebunie, noroc să ieri a căzut netul şi am putut să mai fac şi eu altceva.
ªi eu am o fetiţă care implineşte 4 ani, cea mai frumoasă şi cea mai deşteaptă:love: Am timp acum să o giugiulesc cât vreau, să mă uit cu ea la desene animate şi să ne jucăm cu poneii...
orice-ar fi ramanem prieteni...da?
dar am familie....de 8 ani....si o fetita de 5 ani si 8 luni...care este viata mea....:hugall:
fara sprijinul familiei nu aș fi reușit!
fetita imi dadea energia si ambitia de care aveam nevoie! O sa ziceti ca sunt nebuna, dar la examen am avut la mine, pe langa iconite, o poza a fiicei mele!:"> Are ceva...ce nu pot descrie in cuvinte....ea cu siguranta va ajunge mult, mult mai bine decat mine!
triton@ a scris:

Forumul ăsta e o nebunie, noroc să ieri a căzut netul şi am putut să mai fac şi eu altceva.
ªi eu am o fetiţă care implineşte 4 ani, cea mai frumoasă şi cea mai deşteaptă:love: Am timp acum să o giugiulesc cât vreau, să mă uit cu ea la desene animate şi să ne jucăm cu poneii...

Doamne...chiar nebunie...ponei_... Felicitări!!!...
Dar cineva mi-a zis să nu-l mai stresez cu isteriile cu copii!!!
Furum-ul devine chiar o nebunie....
Vă invidiez, inclusiv pentru ponei....mă bucur că am avut onoarea să vă cunosc....
sendre a scris:

orice-ar fi ramanem prieteni...da?

adica te-ai indoit de acest fapt????
normal ca vom ramane prieteni, va trebui sa va sustinem in toamna...indiferent cat de ocupati vom fi.

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura ianuarie 2013 gabonne8107 gabonne8107 Oare se mai sustine o sesiune pentru cei cu vechime 5 ani in cursul lunii februarie 2013, dupa cum tot circula zvonuri? (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2008 Florin Dieac Florin Dieac am auzit din surse neoficiale ca examenul de admitere de anul acesta -2008, proba grila eliminatorie ar fi pe 14 august 2008.Poate sa-mi mai confirme ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2011 ursuletz ursuletz Am auzit niste zvonuri ca ar fi posibila organizarea unui examen de admitere pentru cei cu vechime in luna mai. Chiar pe un topic al acestui forum am citit, ... (vezi toată discuția)