avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1088 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura 2010

Stie cineva daca s-a stabilit data pentru admiterea de anul acesta?
Cel mai recent răspuns: cip3118 , utilizator 11:38, 8 August 2010
lenia a scris:

Eu am doua fete si spetanta ca in toamna voi accede in profesia de magistrat, Valentina este deja d-na Judecator deci... pasul cu copilul e mai usor, Karmina le are pe amandoua si copil si examen luat cu brio.

Chiar imi place tonusul si optimismul care se degaja pe acest forum acum.

Va imbratisez pe toti magistrati si aspiranti deopotriva.

Lena

Eu cred că ...suntem .....zăpăciţi...ce nebunie!!! Mă bucur pentru voi!!!
Mulţumesc!!!!
Zâmbesc din nou...după acel trist episod...pe care l-am uitat----
Vă admir!!!!!...
Mă bucur pentru voi toţi!
Valentina nu te supara, cine a vrut sa inteleaga a inteles ce ai spus, iar cine a vrut sa inteleaga altceva asta e...
Mulţumesc! Respectele şi aprecierile mele...dacă nu mă înşel eşti cel care ai iniţiat dezbaterea...despre magistratura 2010...cel puţin aşa apare pe prima pagină....
Valentinaqq a scris:

Mulţumesc!!!!
Zâmbesc din nou...după acel trist episod...pe care l-am uitat----
Vă admir!!!!!...
Mă bucur pentru voi toţi!

Asta e in viata sunt si lucruri bune si lucruri rele, trebuie doar sa stim cum sa triem si sa alegem ceea ce ne face bine la suflet.
Am decis azi sa-mi motific avatarul si am incadrat cat de bine se putea cele doua minuni care-mi dau forta si ma motiveaza in tot ceea ce fac.

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura ianuarie 2013 gabonne8107 gabonne8107 Oare se mai sustine o sesiune pentru cei cu vechime 5 ani in cursul lunii februarie 2013, dupa cum tot circula zvonuri? (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2008 Florin Dieac Florin Dieac am auzit din surse neoficiale ca examenul de admitere de anul acesta -2008, proba grila eliminatorie ar fi pe 14 august 2008.Poate sa-mi mai confirme ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2011 ursuletz ursuletz Am auzit niste zvonuri ca ar fi posibila organizarea unui examen de admitere pentru cei cu vechime in luna mai. Chiar pe un topic al acestui forum am citit, ... (vezi toată discuția)