Valentinaqq a scris:
Blue ray.... îmi pare foarte rău că ai postat pe acest forum...în ultima săptămână! Voalat, ţi-am spus cândva "răutăcios...nu acesta era trendul discuţiilor". Din păcate pentru tine, tu Nu ai înţeles esenţa...aici noi suntem prieteni , iar forum-ul ne-a dovedit că putem socializa şi susţine reciproc.... N-am folosit neologisme, am fost sinceri, în cuvinte foarte puţine şi simple, eu, cel puţin , mi-am pus sufletul pe tavă/site/forum....
Te rog , în săptămâna dinaintea rezultatelor din noiembrie 2010 să nu mai faci acelaşi lucru! Lasă-ne în micimea noastră, şi, dacă , între un examen şi un rezultat vrem să stăm în statosferă, lasă-ne în stratosferă... !!!Nu vrem cu picioarele pe pământ, aşa cum ai pretins tu , pentru că, oricum grilele sunt colorate şi depuse...sau, cum s-ar spune.......Alea iacta sunt!
Din discuţiile cu doctorjud mi s-a confirmat că punctul tău de vedere era subiectiv, nu obiectiv, raportat la experienţa personală în ale magistraturii...
Îmi asum riscul să fiţi magistrat în funcţie, am fost de acord că magistraţii merită respect, însă nu am postat absolut nimic în contra lui camicris...Am luat-o ca atare şi nu am reproşat nimăniu că a pierdut esenţa...până acum...
Consider că eşti/sunţeţi cel puţin un fost/actual auditor de justiţie...
Vă împărtăşesc frustrările, pe care vi le voi enumera , în final, punctual.
Dacă pot să admir inteligenţa şi limbajul elevat, aflaţi că aroganţa îmi repugnă!!!
Peiorative , ironii gen " io ală rău" sau neologisme ca " optimism debordant" nu îşi au locul pe un forum unde oamenii sunt prieteni şi se susţin reciproc! Apropos, renunţaţi şi la acel simbol "cafea aburindă", superior, de altfel, sau filozofico-dostoievskian...
Lăsaţi-ne cu plebea, ştim că suntem mici, dar visul este mare...! În niciun caz eşecul nu este direct proporţional cu nivelul aşteptărilor...Poate doar scaunul....şi funcţia....când se prebuşesc
Împărtăşesc următoarele frustrări ale actualilor/fostilor auditori de justiţie:
1. Consider că magistraţii care termină INM-ul sunt foarte capabilişi foarte bine pregătiţi...mai bine decât cei care intră direct pe post, dar trebuie luat în calcul studiul exclusiv individual al acestora din urmă.
2.Consider INM-ul, în sine, ca fiind foarte greu de absolvit...motiv pentru care pot înţele geparte din frustrări.
3. Consider că cel puţin unul din cele 2 examene de la INM: absolvire după cei doi /capacitate este inutil, pentru că oricum, domniile voastre sunt foarte bine pregătite, iar unul din cele 2 examenenu se justifică.
În concluzie, domnule magistrat, vă rog să aveţi consideraţie pentru cei care , individual, la acest examen au luat cel puţin 7! o notă de 7 este strivită de munca incredibilă din spatele ei!
Cu respect.....Valentina
Îngăduiţi-mi, vă rog, dreptul la replică.
Departe de mine ideea de a supăra, de a umple saitul de pesemism, sau de a fi arogant. Aţi înţeles absolut aiurea. Am înţeles "esenţa" discuţiilor de pe forum, dar apreciaz că, fiind un spaţiu virtual public, am dreptul de a-mi spune părerea cu privire la dificultatea unor subiecte şi de a estima rezultatele unui examen, mai ales ca estimarile s-au adeverit. Toate postările s-au dorit a fi un ajutor, nicidecum altceva.
Pe de altă parte, în niciuna dintre postări nu am ofensat pe nimeni, şi tot ce am afirmat a fost şi poate fi susţinut oricând prin argumente logice, de bun simţ.
Oricum, n-am intenţionat nicio clipă să intru-n polemici.
:coffee: