avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 945 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura 2010

Stie cineva daca s-a stabilit data pentru admiterea de anul acesta?
Cel mai recent răspuns: cip3118 , utilizator 11:38, 8 August 2010
anais_anais a scris:

cum adica, camicris? ai gresit la completat cerculetele? sau te-ai razgandit cand ai completat foaia cu rezultatele? imi pare tare rau, dar data viitoare cu siguranta va fi mult mai bine! stiu ca tu esti cea cu programul strict :) si stiu din experienta ca disciplina, determinarea si perseverenta sunt, alaturi de alti factori, esentiale in procesul invataturii temeinice si baza succesului la un astfel de concurs.

M-am razgandit cand am completat foaia cu rezultate #-o
Dar, asta denota nesiguranta, ca sa nu zic ca nu am fost suficient de pregatita.:((
Am un gust amar, dar cand ma uit la Timea(fetita mea), si mai ales cand ma strange in brate, parca ma mai indulcesc.E o scumpa.O puteti vedea si voi-poza ei este la avatar.E ratiunea vietii mele.Am facut-o la 30 de ani -cand se zice ca nu mai ai nervi pentru copil mic-dar nu-mi pare rau pentru nicio noapte pierduta timp de 1 an si 5 luni.
wawww...:D
abia acum bag seama ca majoritatea numai fete sunteti pe aici...
felicitari inca o data doamnelor, dar si voua domnilor si mult succes in continuare!:)
in acelasi timp adresez unora de pe aici, rugamintea sa se abtina si sa nu mai posteze doar de dragul de a posta...
valentina felicitari, succes si vezi-ti de treaba-n continuare, iar pt cei care vreti sa discutati cu subprefectul, va rog sa imi scrieti mesaj privat...
Valentinaqq a scris:

Camicris.........:)):))ea era cu mielul şi cu tratatul cu caractere pentru orbi...:))

Valentina, m-am referit ca e scrisa cu caractere mai mari ca sa scoata 2 volume si sa ne ia mai multi bani.:D
Pentru ca editia din 1997 dupa care am invatat eu in facultate era intr-un singur volum...si nu muream cand ma uitam la ea.Acum cand vad 2 volume....imi vine sa plang "de fericire":((
camicris, sa-ti traiasca fetita! intr-adevar, e o scumpa!
anais_anais a scris:

camicris, sa-ti traiasca fetita! intr-adevar, e o scumpa!

Multumesc.
Cei care aveti copii sa va traiasca si sa va bucurati de ei.Cei care nu au, nu este timpul pierdut, dar aveti grija ce va doriti, ca s-ar putea sa se indeplineasca.Aici am glumit.
Eu mi-am dorit o fetita care sa-mi semene la caracter(personalitate puternica si ambitioasa-acum ma laud si euB-)...si...ia ghiciti...nu numai ca imi seamana, dar ma si depaseste.E un fel de Nica din "Amintiri din copilarie":D cu o incapatanare de ma duce la exasperare...:D

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura ianuarie 2013 gabonne8107 gabonne8107 Oare se mai sustine o sesiune pentru cei cu vechime 5 ani in cursul lunii februarie 2013, dupa cum tot circula zvonuri? (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2008 Florin Dieac Florin Dieac am auzit din surse neoficiale ca examenul de admitere de anul acesta -2008, proba grila eliminatorie ar fi pe 14 august 2008.Poate sa-mi mai confirme ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2011 ursuletz ursuletz Am auzit niste zvonuri ca ar fi posibila organizarea unui examen de admitere pentru cei cu vechime in luna mai. Chiar pe un topic al acestui forum am citit, ... (vezi toată discuția)