avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 864 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura 2010

Stie cineva daca s-a stabilit data pentru admiterea de anul acesta?
Cel mai recent răspuns: cip3118 , utilizator 11:38, 8 August 2010
Sarbatori fericite tuturor!
Eu am dat anul trecut atât INM (în vară) precum şi la admiterea pe 5 ani vechime în toamnă. La primul examen am făcut 67 de puncte iar la cel de-al doilea 63. Cu alte cuvinte am avut rezultate echilibrate la amândouă. Deşi diferite ca abordare, consider că nivelul de dificultate este oarecum asemănător, iar cine are şanse să treacă unul dintre ele inevitabil are şanse şi la celălalt.
Buna. Eu am luat 7.05 la examen. Ma gandesc sa incerc si in toamna, nu sunt inca hotarata. Va rog, spuneti-mi, voi din ce autor ati invatat la penal special? Eu am invatat din Boroi si nu a fost o alegere buna cred.
Sarbatori fericite tuturor si felicitari celor admisi!
am citit aseara un interviu cu predoiu , pe juridice.ro vis a vis de raportul UE si el zicea ca e deficit mare de magistrati si ca vor incepe sa caute solutii pt a atrage in sistem oameni pregatiti ; acest discurs raportat la ceea ce a spus presedinta csm pe tvr zilele trecute ar trebui sa-i determine pe cei din csm sa suplimenteze locurile pt toti cei cu note peste sapte ... ar fi o solutie de bun simt... au fost cateva instante + parchete care oricum au cerut suplimentarea locurilor pt examenul din 21... si vine si examenul de promovare ... sa vedem ce se intampla ; oricum predoiu , kovesi si presedinta csm au respins categoric ( tot pe tvr) ideea de a se intra in magistratura pe baza de interviu .. , idee sustinuta de niste politicieni ; cred ca a mai fost o tentativa anul trecut si base nu a promulgat actul normativ , daca-mi amintesc bine...aceata a fost o critica UE si anul acesta referitor la inspectorii judiciarii
crista76 a scris:

Buna. Eu am luat 7.05 la examen. Ma gandesc sa incerc si in toamna, nu sunt inca hotarata. Va rog, spuneti-mi, voi din ce autor ati invatat la penal special? Eu am invatat din Boroi si nu a fost o alegere buna cred.
Sarbatori fericite tuturor si felicitari celor admisi!

Tudorel Toader.
La toamna sigur vei reusi, ai o nota mare! multa rabdare si mult succes!
Ultima modificare: Miercuri, 31 Martie 2010
anais_anais, utilizator

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura ianuarie 2013 gabonne8107 gabonne8107 Oare se mai sustine o sesiune pentru cei cu vechime 5 ani in cursul lunii februarie 2013, dupa cum tot circula zvonuri? (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2008 Florin Dieac Florin Dieac am auzit din surse neoficiale ca examenul de admitere de anul acesta -2008, proba grila eliminatorie ar fi pe 14 august 2008.Poate sa-mi mai confirme ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2011 ursuletz ursuletz Am auzit niste zvonuri ca ar fi posibila organizarea unui examen de admitere pentru cei cu vechime in luna mai. Chiar pe un topic al acestui forum am citit, ... (vezi toată discuția)