avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1047 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura 2010

Stie cineva daca s-a stabilit data pentru admiterea de anul acesta?
Cel mai recent răspuns: cip3118 , utilizator 11:38, 8 August 2010
sigur se suplimenteaza cele 5 locuri la ce deficit de personal exista. asta se discuta azi pe la inm. se va da o hotarare a plenului cel tarziu pe 6 aprilie.
Multumesc, Andreea,

Incerc sa ma mobilizez si sa ma apuc de invatat..dupa Paste. As vrea sa dau si in vara la INM. Cunosc persoane care dupa ce au facut anul I si aproape au terminat anul II la INM au luat concursul direct pe post.
referitor la gradul de dificultate al grilelor de la magistratura consider ca se apropie de cel de la admiterea inm. Stiu vreo cativa care au luat la inm si in timpul institutului au incercat la magistratura si au luat abia a doua sau a treia oara.
Cei care spun ca a fost usor acum, cred ca o spun cu usurinta..cu prea mare usurinta.. Evident ca daca esti bine pregatit nimic nu ti se pare prea greu dar cred ca reusita la un asemenea examen depinde intr-o masura mai mica sau mai MARE si de Doamne - Doamne..
In rest..sper sa nu se piarda spiritul bun al discutiilor de pe acest forum si sa ne ajute mai departe..
candy27 a scris:

sigur se suplimenteaza cele 5 locuri la ce deficit de personal exista. asta se discuta azi pe la inm. se va da o hotarare a plenului cel tarziu pe 6 aprilie.

Să sperăm!:luck:!!
RAURS.. vreu si eu sa militez pentru suplimentare..cu ce pot sa ajut?
april_0996 a scris:

Buna,

Eu am luat 6,5..sunt cam descurajata... in primul rand pentru ca nu pot sa-mi iau concediu sa invat..am observat ca majoritatea celor care au luat peste 7 au avut in afara de sustinerea familiei si a prietenilor si sustinerea colegilor de serviciu..
pt concursul din martie nu am reusit sa invat intens decat 2 sapt ( atat am stat acasa), in rest am citit dupa serv si in we in timpul anului. Oare se poate doar asa?? Uffffff...

Lasa ca tot e bine. Eu inainte de examen am avut concediu 10 zile din care o zi m-au chemat inapoi.
Lasa ca ne ambitionam si reusim data urmatoare
Sa vezi cum era cand ma trezeam la 4 jumatate dimineata ca sa pot invata.......si apoi mergeam la servici

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura ianuarie 2013 gabonne8107 gabonne8107 Oare se mai sustine o sesiune pentru cei cu vechime 5 ani in cursul lunii februarie 2013, dupa cum tot circula zvonuri? (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2008 Florin Dieac Florin Dieac am auzit din surse neoficiale ca examenul de admitere de anul acesta -2008, proba grila eliminatorie ar fi pe 14 august 2008.Poate sa-mi mai confirme ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2011 ursuletz ursuletz Am auzit niste zvonuri ca ar fi posibila organizarea unui examen de admitere pentru cei cu vechime in luna mai. Chiar pe un topic al acestui forum am citit, ... (vezi toată discuția)