Salutare tuturor !
Doresc sa sustin si eu acest examen in toamna si am urmarit cu mare interes cele scrise de voi pe marginea examenului pe care tocmai l-ati sustinut. Felicitari tuturor celor care ati reusit si bafta multa celor care doresc sa incerce pe viitor. De asemenea, succes in continoare la psihologic si investire placuta. :D
Am observat ca predominant este sexul frumos asa ca sarutmainile doamnelor si salutare domnilor.
Motivul pt. care scriu este pentru a ma verifica cu dumneavoastra in privinta materialelor folosite pt invatat. Materialele pe care le am sunt:
CIVIL & PROCEDURÃ
Gabriel Boroi - Drept civil. Partea generala.
Corneliu Birsan - Drept civil. Drepturile reale principale.
Constantin Statescu, Corneliu Birsan - Drept civil. Teoria generala a obligatiilor
Francisc Deak - Tratat de drept civil. Contracte speciale - vol I, II, III
Francisc Deak - Tratat de drept succesoral
PENAL & PROCEDURÃ
Viorel Mihai Ciobanu, Gabriel Boroi - Drept procesual civil. Curs selectiv. Teste grila. Editia a 4-a
Mihaela Tabarca - Drept procesual civil. Vol.I - II.
Constantin Mitrache, Cristian Mitrache - Drept penal roman. Partea generala
Tudorel Toader - Drept penal roman. Partea speciala
CEDO
Jean-Francois Renucci - Tratat de drept european al drepturilor omului (o carte despre care am auzit ca e foarte bine documentată)
In afara acestor monografii, consider codurile pe primul loc pe lista de invatat si inteles.
Aveti si alte sugestii referitoare la materialele pentru invatat? Eu deocamdata sunt inca in faza de procurat o parte din cartile expuse mai sus.
Va mutumesc !!!
marti am depus la csm, inm si parchetul general memorii in care am solicitat suplimentarea locurilor pentru cele trei note de 7.00