avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 886 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura 2010

Stie cineva daca s-a stabilit data pentru admiterea de anul acesta?
Cel mai recent răspuns: cip3118 , utilizator 11:38, 8 August 2010
fluturas1980 a scris:

cris28 a scris:

Eu chiar mi-am luat gandul de la suplimentarea locurilor, m-am obisnuit cu ideea ca am picat cu un nenorocit de 7.1. (data viitoare imi voi lua ciorna ca sa fiu sigura ca am calculat corect punctajul) Asta e! In schimb am mai multa energie ca niciodata asa ca mi-am cumparat tot ce am putut pe penal general si special. Sper ca in noiembrie sa nu mai am probleme cu materia asta ! Va urez sarbatori fericite si mult spor la invatat dupa...
Probabil ca pentru cei cu 7,15 vor suplimenta locurile, pentru ceilalti ma indoiesc profund! O intrebare. La civil si procedura civila de unde ai facut spete?

O intrebare. La civil si procedura civila de unde ai facut spete?

Am facut toate grilele din Voineag iar spete nu am facut propriuzis de nicaieri (am doar procese civile de care ma ocup) ci doar am citit practica judiciara multa (ICCJ, CAB, Curtea de apel Brasov, Iasi, Timisoara, etc)
MayeMaye a scris:

cris28 a scris:

.... mi-am cumparat tot ce am putut pe penal general si special.

Spor la invatat. Ne spui si noua cam ce ti-ai cumparat?Poate ne mai imbunatatim stocurile...

Mi-am luat F.Streteanu, Lavinia Lefterache, Bulai pentru penal general si Filipas si Dobrinoiu pentru special.
sunt în aceeaşi situaţie, locul 91. cum ai făcut?
nu e totul pierdut. până se termină concursul mai avem o şansă
Salutare tuturor !
Doresc sa sustin si eu acest examen in toamna si am urmarit cu mare interes cele scrise de voi pe marginea examenului pe care tocmai l-ati sustinut. Felicitari tuturor celor care ati reusit si bafta multa celor care doresc sa incerce pe viitor. De asemenea, succes in continoare la psihologic si investire placuta. :D
Am observat ca predominant este sexul frumos asa ca sarutmainile doamnelor si salutare domnilor.
Motivul pt. care scriu este pentru a ma verifica cu dumneavoastra in privinta materialelor folosite pt invatat. Materialele pe care le am sunt:

CIVIL & PROCEDURÃ
Gabriel Boroi - Drept civil. Partea generala.
Corneliu Birsan - Drept civil. Drepturile reale principale.
Constantin Statescu, Corneliu Birsan - Drept civil. Teoria generala a obligatiilor
Francisc Deak - Tratat de drept civil. Contracte speciale - vol I, II, III
Francisc Deak - Tratat de drept succesoral

PENAL & PROCEDURÃ
Viorel Mihai Ciobanu, Gabriel Boroi - Drept procesual civil. Curs selectiv. Teste grila. Editia a 4-a
Mihaela Tabarca - Drept procesual civil. Vol.I - II.
Constantin Mitrache, Cristian Mitrache - Drept penal roman. Partea generala
Tudorel Toader - Drept penal roman. Partea speciala

CEDO
Jean-Francois Renucci - Tratat de drept european al drepturilor omului (o carte despre care am auzit ca e foarte bine documentată)

In afara acestor monografii, consider codurile pe primul loc pe lista de invatat si inteles.
Aveti si alte sugestii referitoare la materialele pentru invatat? Eu deocamdata sunt inca in faza de procurat o parte din cartile expuse mai sus.
Va mutumesc !!!

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura ianuarie 2013 gabonne8107 gabonne8107 Oare se mai sustine o sesiune pentru cei cu vechime 5 ani in cursul lunii februarie 2013, dupa cum tot circula zvonuri? (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2008 Florin Dieac Florin Dieac am auzit din surse neoficiale ca examenul de admitere de anul acesta -2008, proba grila eliminatorie ar fi pe 14 august 2008.Poate sa-mi mai confirme ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2011 ursuletz ursuletz Am auzit niste zvonuri ca ar fi posibila organizarea unui examen de admitere pentru cei cu vechime in luna mai. Chiar pe un topic al acestui forum am citit, ... (vezi toată discuția)