avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 886 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura 2010

Stie cineva daca s-a stabilit data pentru admiterea de anul acesta?
Cel mai recent răspuns: cip3118 , utilizator 11:38, 8 August 2010
Mi-am comandat si Nicoleta Cristus si Carmen Damian care e buna
cris28 a scris:

Eu chiar mi-am luat gandul de la suplimentarea locurilor, m-am obisnuit cu ideea ca am picat cu un nenorocit de 7.1. (data viitoare imi voi lua ciorna ca sa fiu sigura ca am calculat corect punctajul) Asta e! In schimb am mai multa energie ca niciodata asa ca mi-am cumparat tot ce am putut pe penal general si special. Sper ca in noiembrie sa nu mai am probleme cu materia asta ! Va urez sarbatori fericite si mult spor la invatat dupa...
Probabil ca pentru cei cu 7,15 vor suplimenta locurile, pentru ceilalti ma indoiesc profund! O intrebare. La civil si procedura civila de unde ai facut spete?

O intrebare. La civil si procedura civila de unde ai facut spete?

Ultima modificare: Miercuri, 31 Martie 2010
ContSters26183, utilizator
april_0996 a scris:

Cica e foarte buna aia. de unde ai luat-o. O vreau si eu...:help:
E la editura Rentrop and Straton
cris28 a scris:

.... mi-am cumparat tot ce am putut pe penal general si special.

Spor la invatat. Ne spui si noua cam ce ti-ai cumparat?Poate ne mai imbunatatim stocurile...
eu ma gandeam daca se suplimenteaza la procurori cele trei locuri pentru cei cu nota 7.00 , eu sunt unul din cei trei
ar fi penibil sa o lase asa , adica admitem 63 de oameni si respingem 3

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura ianuarie 2013 gabonne8107 gabonne8107 Oare se mai sustine o sesiune pentru cei cu vechime 5 ani in cursul lunii februarie 2013, dupa cum tot circula zvonuri? (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2008 Florin Dieac Florin Dieac am auzit din surse neoficiale ca examenul de admitere de anul acesta -2008, proba grila eliminatorie ar fi pe 14 august 2008.Poate sa-mi mai confirme ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2011 ursuletz ursuletz Am auzit niste zvonuri ca ar fi posibila organizarea unui examen de admitere pentru cei cu vechime in luna mai. Chiar pe un topic al acestui forum am citit, ... (vezi toată discuția)