adica ne lamentam ca e deficit de magistrati, ( eu cel putin nu am vazut interviu dat de kovesi in care sa nu se planga de acest aspect), avem in plus vreo 30 de pers cu note peste 7 , legea permite suplimentarea, sunt oameni pe care in pot baga in paine in cateva luni; ce concluzie s-ar putea trage daca nu se face o suplimentare ?
pt zz-man
eu am obtinut 8,05 la admiterea in magistratura, iar la grilele pe care le-am facut acasa, cele de la admitere inm am obtinut 77,78 si 79 de puncte. si obtineam poate si mai mult, dar fiind facute acasa, va dati seama ca nu am stat cate 3-4 ore la fiecare, le-am facut oarecum mai in graba. deci pentru mine cele doua examene sunt cam la fel, ca grad de dificultate, dar asta e doar parerea mea, nu o spun ca sa ma contrazic cu cineva.
s-a publicat pe juridice emisiunea integrala de la tvr din 25.03; ar trebui sa va logati si voi si sa militati pt suplimentarea locurilor , eu am facut-o deja,
eu ma intreb si am mari indoieli daca vor suplimenta pentru cei 5 candidati cu nota 7.15, a ultimului intrat. Am vazut ca anul trecut au suplimentat cu 3 locuri, dar au fost 3, nu 5.
Asa ca, pana pe 7 aprilie, ramanem cu emotiile in continuare.