avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 847 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura 2010

Stie cineva daca s-a stabilit data pentru admiterea de anul acesta?
Cel mai recent răspuns: cip3118 , utilizator 11:38, 8 August 2010
te-astept camicris!!! ªi lukcelmic e cu noi! facem o gaşcă deşi termenul nu cred că mai este compatibil cu noul statut...:giggle:
mb_63, nu pierde timpul, pune mâna pe telefon şi sună la secretarul general de la csm. Dacă se mai poate face ceva noi nu putem şti... Mult noroc!
camicris a scris:

triton@ a scris:

da, am prins Constanţa şi nici nu a trebuit să mă chinui prea mult. Cine ar alerga după una dintre cele mai aglomerate instante din ţară...
Mult succes tuturor!

felicitari.
vin eu la anul la CT.:))
deh!...unora ne place sa ne chinuim:D

Restu vom veni peste tine la mare in vacanta =D>
Va felicit pe toti, sa dea Domnu sa ajungem restu in toamna-iarna viitoare sa incheiem un nou ciclu, asa cum o fac cei care ieri au optat pt posturi :D
Eu nu cred ca as fi renuntat niciodata la un post chiar daca ajungeam in celalalt capat de tara, ne mutam cu totii, cu catel cu purcel :D, dar cu siguranta cei care au facut-o au avut un motiv foarte intemeiat si sigur nu le-a fost deloc usor.

vă astept, carmen_miron, o să inchiriez o casă maaaaare!!!
buna, dragi prieteni!
si eu, ca multi alti prieteni de pe forum am luat postul dorit.
ma bucur ca ne-am cunoscut ieri...cel putin o parte dintre noi...:D
triton, vezi ca esti datoare cu brifcorul!!! X-(
mb_63 cel mai bine ar fi sa suni la CSM, noi....suntem prea mici ca sa stim ceva concret. BAFTA!!! Poate reuseti ce iti doresti!:luck:

Dragi colegi magistrati, judecatori si procurori, va doresc un concediu relaxant pana la inceperea activității!

Celor care invatati fie pentru INM, fie pt. magistratura, va doresc MULT SPORRRRRR la invatat si MULTA BAFTA!!! Nu o sa va uitam, dar ne scuzati daca nu o sa postam prea des pe forum. Eu va citesc postarile si sunt alaturi de voi! SUCCES!!!:luck: :luck: :luck:
:closedtopic: Karmina, nu e corect! Nu prea am avut adepţi pentru brifcor, cred că toată lumea era foarte preocupată de evenimentele majore care se petreceau acolo... ªi deja dura foarte mult până terminaţi şi voi, procurorii şi trebuia să ajung şi eu la fetiţă...:sorry: Dar poate o să fim in aceeaşi grupă la curs şi atuncă ce de brifcor o să mai beeeem:kissing:

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura ianuarie 2013 gabonne8107 gabonne8107 Oare se mai sustine o sesiune pentru cei cu vechime 5 ani in cursul lunii februarie 2013, dupa cum tot circula zvonuri? (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2008 Florin Dieac Florin Dieac am auzit din surse neoficiale ca examenul de admitere de anul acesta -2008, proba grila eliminatorie ar fi pe 14 august 2008.Poate sa-mi mai confirme ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2011 ursuletz ursuletz Am auzit niste zvonuri ca ar fi posibila organizarea unui examen de admitere pentru cei cu vechime in luna mai. Chiar pe un topic al acestui forum am citit, ... (vezi toată discuția)