avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 786 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura 2010

Stie cineva daca s-a stabilit data pentru admiterea de anul acesta?
Cel mai recent răspuns: cip3118 , utilizator 11:38, 8 August 2010
MULŢUMESC MULT, ENGFULL! MULŢUMESC!
Ca de obicei nu pot răspunde pe privat, aceeaşi poveste cu activarea contului dar m-a surprins foarte plăcut mesajul tău, mulţumesc!
MULTUMESC ZZ-MAN, MULTUMESC TRITON@! Nu voi uita niciodata Sfanta zi de azi! Daca exista cineva care are media 7.00 la procurori, va rog dati un semn.
eu , eram pana acum primul sub linie la procuroriX-(
oare daca luam toti trei psiho , ne suplimenteaza cu inca doua locuri ?
echitabil asa ar fi pt ca au suplimentat si initial la scris
Cu siguranta ca da! La fel vor face si la judecatori! Printre acestia sunt si eu! Vor suplimenta locuri suficient pentru toti cei care au media 7.1 la judecatori si 7 la procurori. departajarea pe criteriul vechimii se face doar la repartitii. S-ar face o nedreptate teribila sa fie admisi doar 2 la judecatori si 1 la procurori pentru ca examen am dat cu totii si nu ne-am vorbit dinainte sa scoatem acelasi punctaj. Nu poti sa-i declarai admisi pe unii si respinsi pe altii desi au aceasi medie.In cazul asta ar fi mai logic sa se dea un test de deparatajare. Asa ca sa avem bafta!

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura ianuarie 2013 gabonne8107 gabonne8107 Oare se mai sustine o sesiune pentru cei cu vechime 5 ani in cursul lunii februarie 2013, dupa cum tot circula zvonuri? (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2008 Florin Dieac Florin Dieac am auzit din surse neoficiale ca examenul de admitere de anul acesta -2008, proba grila eliminatorie ar fi pe 14 august 2008.Poate sa-mi mai confirme ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2011 ursuletz ursuletz Am auzit niste zvonuri ca ar fi posibila organizarea unui examen de admitere pentru cei cu vechime in luna mai. Chiar pe un topic al acestui forum am citit, ... (vezi toată discuția)