avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1038 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura 2010

Stie cineva daca s-a stabilit data pentru admiterea de anul acesta?
Cel mai recent răspuns: cip3118 , utilizator 11:38, 8 August 2010
ma bucur pentru cei care au obtinut 7.10 si li s-a mai oferit o sansa. dar... nu mi-o luati in nume de rau... mi se pare inechitabil sa se suplimenteze posturile, in conditiile in care noi, cei care deja am optat si implicit am obtinut locuri mai departe de "casa", ne vedem nevoiti sa privim de pe tusa cum se scot posturi eventual chiar in localitatea de domiciliu. am fost in situatia celor picati "sub bara", stiu cum e si imi amintesc cat de mult imi doream sa mi se mai ofere o sansa...
e inechitabil insa chiar si pentru cei doi care au renuntat la posturile de judecator - au renuntat pentru ca nu mai erau posturi aproape de casa, de familie... daca se suplimenteaza cu astfel de posturi?? vi se pare normal??
Nu cred ca se vor suplimenta, ci se vor alege in functie de vechime numai pentru posturile din localitatile anuntate deja. Altfel, intr-adevar nu ar fi corect deloc pt cei care au optat deja!
pepita a scris:

Nu cred ca se vor suplimenta, ci se vor alege in functie de vechime numai pentru posturile din localitatile anuntate deja. Altfel, intr-adevar nu ar fi corect deloc pt cei care au optat deja!

S-a decis deja, vedeţi ordinea de zi soluţionată a Plenului CSM din data de 20 mai 2010 în care se vorbeşte de toţi candidaţii care au media 7,10 / judecători, respectiv 7,00 / procurori....
asta nu inseamna ca se vor suplimenta automat. normal ca se va continua procedura pentru toti cei cu media urmatoare... dupa ce trec de filtrele medical, psiho buna reputatie, e posibil sa nu mai ramana 10. la fel din astia e posibil sa nu vrea toti avand in vedere ca deocamdata sunt doar 2 posturi. ultimul citeriu e cel al vechimii, dupa cum bine s-a vazut la repartitii... eu spuneam doar ca nu ar fi echitabil
bai fratilor , lasati si pe altii sa intre
acum mie mi s-ar parea inechitabil sa nu se suplimenteze pt. ca initial la cei cu ultima medie s-au suplimentat
adica suplimentezi odata la medie egala si dupa aia nu
ati intrat , eu zic sa ne tineti si noua pumnii , nu sa despicati firul in patru
daca e sa o judecam echitabil , cum vi se pare criteriul vechimii la departajare ?
eu zic ca e total aiurea , nu vechimea spune ceva despre tine , pt. ca au unii au ani buni vechime si experienta in instanta mai deloc , iar altii cu vechimea minima poate au vazut mii de dosare

asa ca tineti-ne pumnii sa luam psiho si sa se suplimenteze si la noi ca si la voi

Ultima modificare: Marți, 25 Mai 2010
catalin3, utilizator

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura ianuarie 2013 gabonne8107 gabonne8107 Oare se mai sustine o sesiune pentru cei cu vechime 5 ani in cursul lunii februarie 2013, dupa cum tot circula zvonuri? (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2008 Florin Dieac Florin Dieac am auzit din surse neoficiale ca examenul de admitere de anul acesta -2008, proba grila eliminatorie ar fi pe 14 august 2008.Poate sa-mi mai confirme ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2011 ursuletz ursuletz Am auzit niste zvonuri ca ar fi posibila organizarea unui examen de admitere pentru cei cu vechime in luna mai. Chiar pe un topic al acestui forum am citit, ... (vezi toată discuția)