Eu inteleg punctele de vedere ale tuturor, insa ii dau dreptate lui catalin. Acest examen are hibele lui organizatorice, dar asa s-a procedat de fiecare data cand s-a decis continuarea procedurii. Mai mult nu facem altceva decat sa ne valorificam un drept al nostru castigat prin faptul ca am sustinut acest examen si ca am muncit la fel de mult ca si cei care au primit repartitiile deja. Si eu am familie si un loc de munca infernal, un rost facut aici in orasul meu de domiciliu. Sa auzim de bine!
cris28, si eu am fost sunata azi de cei de la CSM. Am depus cererea prin fax si de la o prietena care a intrat deja am inteles ca e bine ca acel dosar sa fie depus cat de repede, intrucat verificarile se fac in paralel cu vizita medicala. Eu maine sper sa am toate actele. Ti-am lasat un m.p. Astept sa discutam pe acel id de messenger. Succes!
cazierul judiciar nu cred ca e necesar pentru ca cel depus la dosar la inscriere are o valabilitate de 6 luni. Ceea ce trebuie depus este o hartie din care sa rezulte datele furnizate din evidenta informatizata a organelor judiciare, altele decat cele inscrise conform legii in cazierul judiciar. Gasesti explicatii mai multe pe la paginile 198-200 din acest forum. Eu am facut o cerere pe care o voi depune la IGPR si din cate am inteles datele nu ti le furnizeaza tie printr-o adeverinta spre exemplu ci le comunica direct la CSM. Daca mai stiti si alceva in afara de asta spuneti!