avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1017 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura 2010

Stie cineva daca s-a stabilit data pentru admiterea de anul acesta?
Cel mai recent răspuns: cip3118 , utilizator 11:38, 8 August 2010
nu am spus ca nu-mi convine sa intre si altii, Doamne fereste! ma gandeam ca daca suplimenteaza ar trebui sa existe o "portita" sa isi poata schimba optiunea cei care au fost in prima "transa".
daca o luam asa , nu mai terminam examentul asta niciodata
mereu va veni cineva cu cate o nemultumire
Cand am spus ca nu se vor mai suplimenta, m-am bazat de hotararea CSM de anul trecut
[ link extern ] .

Aici zice clar ca s-a continuat procedura pentru posturile ramase neocupate.
Oare s-au suplimentat si anul trecut ?
mi se pare normal sa fiu "certata" de cei care au 7.10. fiecare gandeste din perspectiva lui "egoista". eu din perspectiva celui care urmeaza sa faca naveta, gandindu-ma ca dupa ce am fost numita se scoate la acelasi concurs un post mai aproape de casa si bebele meu. ei din perspectiva celor care mai intrevad o sansa. nu stiu daca anul trecut s-au mai suplimentat. nu doream sa contest eventuala suplimentare, ci sa imi exprim o mica mica frustrare. va tin pumnii sa se suplimenteze... incercam sa vad daca stie cineva cum se poate proceda pentru o schimbare de optiune..
[ link extern ]

[ link extern ]

deci s-a suplimentat si anul trecut (unul a picat la reputatie)

cat despre naveta , 90% din noi vom pleca departe de casa , nu stiu cati sunt aproape

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura ianuarie 2013 gabonne8107 gabonne8107 Oare se mai sustine o sesiune pentru cei cu vechime 5 ani in cursul lunii februarie 2013, dupa cum tot circula zvonuri? (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2008 Florin Dieac Florin Dieac am auzit din surse neoficiale ca examenul de admitere de anul acesta -2008, proba grila eliminatorie ar fi pe 14 august 2008.Poate sa-mi mai confirme ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2011 ursuletz ursuletz Am auzit niste zvonuri ca ar fi posibila organizarea unui examen de admitere pentru cei cu vechime in luna mai. Chiar pe un topic al acestui forum am citit, ... (vezi toată discuția)