am fost si eu sunata
aceleasi informatii = 19 iulie
la bucuresti
si sa urmarim site=ul INM , pentru mai multe informatii despre grupe , program , locatia caminului
3 in camera , insa mie mi-au spus ca vor face ei aleatoriu colegii de camera dar ca ulterior ne putem muta
cazarea nu se plateste
iar despre decrete..... nu se stie decat ca au plecat si ca spera ca pana pe 19 iulie #-o sa fie semnate
am vorbit acum la telefon, exista o singura serie doar la bucuresti in perioada 19.07-13.08
nu mai exista varianta cu timisoara. se deconteaza exclusiv cazarea si masa. nu transportul in bucuresti nici dus intors localitati de domiciliu. mi s-a spus ca eventual acest aspect al decontarii drumului se poate discuta la instantele de unde apartinem. in principiu repartizarea in camera va fi aleatorie, dar ulterior putem sa ne mutam noi. maine se vor afisa alte informatii pe site.
eu sunt din timisoara. m-au sunat si pe mine. aceeasi perioada, aceeasi locatie-bucuresti. am intrebat de decontarea transportului si mi-au spus sa ne interesam la parchete si instante, care ne vor deconta probabil transportul, dar in functie de fondurile disponibile.