avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 676 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura 2010

Stie cineva daca s-a stabilit data pentru admiterea de anul acesta?
Cel mai recent răspuns: cip3118 , utilizator 11:38, 8 August 2010
Si acum un mesaj de incurajare pentru toti cei care se pregatesc pentru examenul din noiembrie... invatati cat va tin puterile (a se intelege pana la epuizare), inclusiv in ultima zi, cititi mult, mult, cum s-a discutat detaliat pe forum, tratatele, deciziile rezumate de pe site-ul Inaltei Curti de Casatie si Justitie, culegeri de RIL-uri, lucrati grilele de la promovare, plus ale lui Boroi, Voineag si ale doamnelor Cristus si Damian... si nu va descurajati... daca nu va iese din prima sau a doua incercare...Va garantez ca merita sa faceti acest efort si va doresc tuturor sa aveti parte de norocul si bucuria de care am avut eu parte de a ajunge magistrat in orasul in mi-am dorit! Bafta tuturor si o vara frumoasa, cu studiu si distractie!!!
Lukcelmic...:blush2:...sunt prea bătrână pentru asta....:kissing:
dragi colegi, am vazut unde ne vor caza, dar stiti cumva unde se tin cursurile?
În clădirea INM din centrul capitalei (aceea în care am făcut opţiunile), se ţin cursurile pentru auditorii de justiţie ai INM (etajele 1-3) şi pentru grefierii SNG (etajele 4-5), iar aula de la mezanin este comună tuturor, pe când parterul este rezervat bibliotecii juridice (dotată cu mai multe calculatoare), în subsol aflându-se şi un bufet/restaurant. Tot în această clădire, de multe ori, sunt seminarii şi cursuri de perfecţionare pentru magistraţii/grefierii în activitate. Pentru cei care nu ştiu, stabilimentul cu pricina este destinat cu preponderenţă studiului, având multe săli de curs (micuţe majoritatea) şi puţine birouri. Toate acestea mă îndreptăţesc să cred că aici vom studia.
marada a scris:

acum m-au sunat de la CSM. vineri la ora 10 sa fim prezenti cu un act de identitate pentru repartitii

catalin3, cris28, maranda, s.a., !!!!!!!!!!!!!
ati fost la repartitii?
ati aflat ceva nou? s-au luat toate posturile? cand o sa incepeti treaba?
nu vreti sa ne spuneti nimic!!!! sau sarbatoriti acum!!!:vishenka:

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura ianuarie 2013 gabonne8107 gabonne8107 Oare se mai sustine o sesiune pentru cei cu vechime 5 ani in cursul lunii februarie 2013, dupa cum tot circula zvonuri? (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2008 Florin Dieac Florin Dieac am auzit din surse neoficiale ca examenul de admitere de anul acesta -2008, proba grila eliminatorie ar fi pe 14 august 2008.Poate sa-mi mai confirme ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2011 ursuletz ursuletz Am auzit niste zvonuri ca ar fi posibila organizarea unui examen de admitere pentru cei cu vechime in luna mai. Chiar pe un topic al acestui forum am citit, ... (vezi toată discuția)