avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 698 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura 2010

Stie cineva daca s-a stabilit data pentru admiterea de anul acesta?
Cel mai recent răspuns: cip3118 , utilizator 11:38, 8 August 2010
Va felicit pe toti!
Meritati aceasta reusita!
BRAVOOO si numai succese in cariera!=D>
multumim celor care ne-au felicitat si numai impliniri s-aveti!

La examenul anterior, in 22 februarie au fost semnate de catre presedinte decretele, iar in 24 februarie s-au publicat in M.O.
multumim ca ne-ai spus mirei75
eu ma gandesc ca ar fi posibil sa se publice maine datorita faptului ca maine se vor publica legile austeritatii si astfel, cred ca mapa cu decrete ce a ajuns spre semnare tot astfel va pleca si spre publicare...poate :-/
De unde putem afla numarul decretului sau m.of. in care s-a publicat ? Mie mi le-au cerut la serviciu . Si-nca una : cand sa ne prezentam la judecatorii? Ca eu inca n-am dat pe acolo...

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura ianuarie 2013 gabonne8107 gabonne8107 Oare se mai sustine o sesiune pentru cei cu vechime 5 ani in cursul lunii februarie 2013, dupa cum tot circula zvonuri? (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2008 Florin Dieac Florin Dieac am auzit din surse neoficiale ca examenul de admitere de anul acesta -2008, proba grila eliminatorie ar fi pe 14 august 2008.Poate sa-mi mai confirme ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2011 ursuletz ursuletz Am auzit niste zvonuri ca ar fi posibila organizarea unui examen de admitere pentru cei cu vechime in luna mai. Chiar pe un topic al acestui forum am citit, ... (vezi toată discuția)