avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura 2010

Stie cineva daca s-a stabilit data pentru admiterea de anul acesta?
Cel mai recent răspuns: cip3118 , utilizator 11:38, 8 August 2010
o colega de-a mea a fost sunata de la judecatorie si chemata la serviciu maine...
desi eu n-am gasit nimic in monitor..:(
sper sa nu fie o alarma falsa....:sorry:
sorry.....:">
se pare ca dl presedinte a fost dus in eroare de o propunere aparuta pe site-ul csm-ului........nu stiu care, n-am descoperit-o..
deci, nu au fost publicate decretele......

da, n-am verificat din 3 surse....sunt doar judecator, nu jurnalist:innocent:
adinete a scris:

sorry.....:">
se pare ca dl presedinte a fost dus in eroare de o propunere aparuta pe site-ul csm-ului........nu stiu care, n-am descoperit-o..
deci, nu au fost publicate decretele......

da, n-am verificat din 3 surse....sunt doar judecator, nu jurnalist:innocent:

si eu urmaresc monitorul oficial si nu am citit nimic inca.
Eu am sunat la CSM si am intrebat cand trebuie sa ne prezentam la posturi. Mi s-a raspuns destul de neconvingator ca ar trebui sa ne prezentam dupa publicarea in M.Of.
nu s-au publicat astazi
pe site-ul monitorului oficial au fost deja introduse exemplare publicate astazi

nu vreau sa dau stiri false (cum am dat cu semnarea decretelor) dar tocmai am sunat la Monitor.
o dna fff draguta (de la secretariatul directorului general) mi-a spus ca nu au primit nici un decret de numire a procurorilor si judecatorilor; stia despre ce este vorba, dar inca nu a primit nimik.
Mi-a spus ca pot sa o sun pe la 17,30 sa-mi dea informatii noi...daca s-au primit sau nu.

la fel a fost si seria trecuta: marti s-au semnat, joi s-au publicat iar vineri la munca prilej cu care se depune juramantul
Ultima modificare: Miercuri, 30 Iunie 2010
Karmina, utilizator

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura ianuarie 2013 gabonne8107 gabonne8107 Oare se mai sustine o sesiune pentru cei cu vechime 5 ani in cursul lunii februarie 2013, dupa cum tot circula zvonuri? (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2008 Florin Dieac Florin Dieac am auzit din surse neoficiale ca examenul de admitere de anul acesta -2008, proba grila eliminatorie ar fi pe 14 august 2008.Poate sa-mi mai confirme ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2011 ursuletz ursuletz Am auzit niste zvonuri ca ar fi posibila organizarea unui examen de admitere pentru cei cu vechime in luna mai. Chiar pe un topic al acestui forum am citit, ... (vezi toată discuția)