avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 582 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura 2010

Stie cineva daca s-a stabilit data pentru admiterea de anul acesta?
Cel mai recent răspuns: cip3118 , utilizator 11:38, 8 August 2010
juliano a scris:

Cand te simti tu pregatit. Nu te grabeste nimeni. Serios ! ;) Daca alt raspuns asteptai, stai asa ca intra Karmina pe fir :

:P

Eu stiu ca trebuie sa te prezinti la locul de munca a doua zi dupa publicarea decretelor.
Ultimele informaţii: de la preşedinţie au plecat decretele iar la Monitorul Oficial nu au ajunsB-)
In altă ordine de idei, tipa de la MO mi-a cerut numărul de telefon să mă sune ea când primeşte decretele...aşa că stăm pe fază!
am sunat acum la presedintie si pentru noi, cei 13, nu s-a primit inca nimic de la CSM....
triton, daca ai stabilit cu dna respectiva sa te sune cand primeste decretele, nu are rost sa mai sun la MOf
asteptam sa ne dai tu vesti....dupa ce le primesti
HI! ce mai stiti de decrete? sper ca se publica azi...!
am sunat la barou si mi-au spus ca daca nu se publica azi mai platesc cote pe o luna #-o, fara decret nu pot sa cer trecerea pe tabloul avocatilor incompatibili...
Chiar asa... pentru o zi sau doua nu as mai plati cote pt. o luna si asa somez de vreo trei ....X-(

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura ianuarie 2013 gabonne8107 gabonne8107 Oare se mai sustine o sesiune pentru cei cu vechime 5 ani in cursul lunii februarie 2013, dupa cum tot circula zvonuri? (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2008 Florin Dieac Florin Dieac am auzit din surse neoficiale ca examenul de admitere de anul acesta -2008, proba grila eliminatorie ar fi pe 14 august 2008.Poate sa-mi mai confirme ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2011 ursuletz ursuletz Am auzit niste zvonuri ca ar fi posibila organizarea unui examen de admitere pentru cei cu vechime in luna mai. Chiar pe un topic al acestui forum am citit, ... (vezi toată discuția)