avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 626 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura 2010

Stie cineva daca s-a stabilit data pentru admiterea de anul acesta?
Cel mai recent răspuns: cip3118 , utilizator 11:38, 8 August 2010
Din moment ce decretul de numire s-a publicat, eşti magistrat cu acte in regulă şi deci trebuie să te prezinţi la muncă, după părerea mea chiar in aceeaşi zi dar nimeni nu cred că iţi cere asta mai ales că publicarea se poate face şi mai dup-amiază... Dar a doua zi, e musai să te prezinţi!
ce grabiti sunteti fratilor. stie careva de prima de instalare?
"Art. 26. - (1) Absolventii, la incadrarea ca judecatori, procurori sau personal asimilat acestora, imediat dupa terminarea studiilor superioare juridice sau, dupa caz, a Institutului National al Magistraturii, in unitati din alta localitate decat cea de domiciliu, beneficiaza de o indemnizatie de instalare egala cu indemnizatia de incadrare bruta lunara corespunzatoare functiei in care sunt incadrati. (OG 27/2006)

Mie mi se pare că nu suntem chiar proaspeţi absolvenţi...nu prea ni se aplică. Dacă mai ştii alt temei legal, să-l vedem.
triton@ a scris:

"Art. 26. - (1) Absolventii, la incadrarea ca judecatori, procurori sau personal asimilat acestora, imediat dupa terminarea studiilor superioare juridice sau, dupa caz, a Institutului National al Magistraturii, in unitati din alta localitate decat cea de domiciliu, beneficiaza de o indemnizatie de instalare egala cu indemnizatia de incadrare bruta lunara corespunzatoare functiei in care sunt incadrati. (OG 27/2006)

Mie mi se pare că nu suntem chiar proaspeţi absolvenţi...nu prea ni se aplică. Dacă mai ştii alt temei legal, să-l vedem.

nu stiu de aceea am intrebat
Ultima modificare: Miercuri, 30 Iunie 2010
geaninanicu, utilizator
geaninanicu a scris:

ce grabiti sunteti fratilor. stie careva de prima de instalare?

Nu exista prima de instalare pentru cei cu 5 ani vechime. Si eu am pus aceasi intrebare in prima zi de munca:D
O sa cam intrati in paine dc se publica decretele pe 1 iulie, sunt cam multe zile pana pe 19 iulie si cum vacanta judecatoreasca incepe, concediile sunt programate, este lipsa de personal si se resimte acut la instanta pentru activitatea din vacanta.

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura ianuarie 2013 gabonne8107 gabonne8107 Oare se mai sustine o sesiune pentru cei cu vechime 5 ani in cursul lunii februarie 2013, dupa cum tot circula zvonuri? (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2008 Florin Dieac Florin Dieac am auzit din surse neoficiale ca examenul de admitere de anul acesta -2008, proba grila eliminatorie ar fi pe 14 august 2008.Poate sa-mi mai confirme ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2011 ursuletz ursuletz Am auzit niste zvonuri ca ar fi posibila organizarea unui examen de admitere pentru cei cu vechime in luna mai. Chiar pe un topic al acestui forum am citit, ... (vezi toată discuția)