avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura 2010

Stie cineva daca s-a stabilit data pentru admiterea de anul acesta?
Cel mai recent răspuns: cip3118 , utilizator 11:38, 8 August 2010
whitedragon a scris:

Gata, decretele sunt semnate, ce mai conteaza cand se publica? O zi, doua, trei, nu-i esential..Esential e altceva. Ganditi-va ca putin aluat dospeste toata plamadeala. Mi-as dori ca cel putin cei de pe forum sa inteleaga ca noua pozitie (de putere) li se datoreaza exact asa cum li se datoreaza nasterea...
Personal, cunosc persoane care s-au inconjurat de 5-6 ani de tratate si nu reusesc sa ia examenul..
Si daca am fost alesi, imi doresc sa si schimbam ceva. Dar asta nu implica neaparat vreo actiune ci doar sa ne facem cu adevarat treaba pt care ne vom angaja prin juramant. Daca cititi cu atantie cele 10 porunci, marea majoritate incep cu ,, sa nu..''. Asta as vrea sa facem toti...

=D> Frumoase ganduri! Bine spus! De apreciat!:):vishenka:
whitedragon a scris:

Gata, decretele sunt semnate, ce mai conteaza cand se publica? O zi, doua, trei, nu-i esential..Esential e altceva. Ganditi-va ca putin aluat dospeste toata plamadeala. Mi-as dori ca cel putin cei de pe forum sa inteleaga ca noua pozitie (de putere) li se datoreaza exact asa cum li se datoreaza nasterea...
Personal, cunosc persoane care s-au inconjurat de 5-6 ani de tratate si nu reusesc sa ia examenul..
Si daca am fost alesi, imi doresc sa si schimbam ceva. Dar asta nu implica neaparat vreo actiune ci doar sa ne facem cu adevarat treaba pt care ne vom angaja prin juramant. Daca cititi cu atantie cele 10 porunci, marea majoritate incep cu ,, sa nu..''. Asta as vrea sa facem toti...

=D>=D>=D>=D>=D>=D>=D>=D>=D>=D>=D>=D>
iarta-mi raspunsul intarziat, am avut probleme cu calculatorul.
am lucrat la allianz-tiriac si nu-mi pare rau deloc, e o firma exceptioanala. Dar pt ca imi expira contractul exact la 01.06. si pt ca ei nu angajeaza decat de la intai ale lunii, n-am vrut sa-i mai incurc pt ceea ce credeam eu ca vor mai fi max 2 saptamani..
si eu am apreciat intotdeauna ce-ai spus...
dar nu mai stiu daca si tu ai luat exam ori doar te pregatesti s-o faci.. dar daca te pregatesti, il vei lua cu siguranta, avand in vedere cum si ce gandesti..

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura ianuarie 2013 gabonne8107 gabonne8107 Oare se mai sustine o sesiune pentru cei cu vechime 5 ani in cursul lunii februarie 2013, dupa cum tot circula zvonuri? (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2008 Florin Dieac Florin Dieac am auzit din surse neoficiale ca examenul de admitere de anul acesta -2008, proba grila eliminatorie ar fi pe 14 august 2008.Poate sa-mi mai confirme ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2011 ursuletz ursuletz Am auzit niste zvonuri ca ar fi posibila organizarea unui examen de admitere pentru cei cu vechime in luna mai. Chiar pe un topic al acestui forum am citit, ... (vezi toată discuția)