avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 816 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura 2010

Stie cineva daca s-a stabilit data pentru admiterea de anul acesta?
Cel mai recent răspuns: cip3118 , utilizator 11:38, 8 August 2010
whitedragon a scris:

iarta-mi raspunsul intarziat, am avut probleme cu calculatorul.
am lucrat la allianz-tiriac si nu-mi pare rau deloc, e o firma exceptioanala. Dar pt ca imi expira contractul exact la 01.06. si pt ca ei nu angajeaza decat de la intai ale lunii, n-am vrut sa-i mai incurc pt ceea ce credeam eu ca vor mai fi max 2 saptamani..

asta era pt tine, geaninanicu...:)
vesti noi despre decrete de la Monitorul Oficial:
- au sosit de cca 30 minute
- incep să se publice de luni, esalonat, în ordinea în care sunt primite (nu stiu care ordine); nu se publică toate odată..:( , probabil judecătorii prima dată si apoi procurorii ;)

deci, nu ne ducem de luni la muncă...ci asteptam....:stunned:
viitorii mei colegi mi-au spus sa ma bucur cat mai mult de această perioadă, căci voi primi dosare din prima zi si nu o sa stea nimeni de mine sa-mi arate caci nu este timp! :O
Ultima modificare: Vineri, 2 Iulie 2010
Karmina, utilizator
multumim, karmina!
oricum ar fi, nu mai dureaza mult!
:hugall:

trebuie sa urmarim, de luni, pana mai tarziu, caci mi-a spus ca se publica pana la 12 noaptea!
Ultima modificare: Vineri, 2 Iulie 2010
Karmina, utilizator
Sa urmarim pana mai tarziu astazi sau incepand de luni asa cum ai spus prima data?

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura ianuarie 2013 gabonne8107 gabonne8107 Oare se mai sustine o sesiune pentru cei cu vechime 5 ani in cursul lunii februarie 2013, dupa cum tot circula zvonuri? (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2008 Florin Dieac Florin Dieac am auzit din surse neoficiale ca examenul de admitere de anul acesta -2008, proba grila eliminatorie ar fi pe 14 august 2008.Poate sa-mi mai confirme ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2011 ursuletz ursuletz Am auzit niste zvonuri ca ar fi posibila organizarea unui examen de admitere pentru cei cu vechime in luna mai. Chiar pe un topic al acestui forum am citit, ... (vezi toată discuția)