avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 789 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura 2010

Stie cineva daca s-a stabilit data pentru admiterea de anul acesta?
Cel mai recent răspuns: cip3118 , utilizator 11:38, 8 August 2010
Chestia asta îmi aminteşte de un banc (întâmplare adevărată) de pe timpuri. Un negustor care avea prăvălie a trebuit să plece după marfă şi a lăsat în locul său la tejghea pe un ţăran în care avea încredere. Ţăranul - căci ştia să scrie şi să citească - se mândrea cu acest lucru şi a promis să ţină evidenţa scriptică a persoanelor ce cumpărau pe datorie. La sfârşitul zilei, când negustorul a ajuns acasă şi a citit lista datornicilor s-a supărat foc văzând ce persoane au cumpărat "o femeie - două ouă, altă femeie - cinci ouă", fără a le reda nominal. Cam aşa este şi cu decretele - un judecător ... alt judecător ... Eu care încă nu mi-am finalizat cererea de demisie nu ştiu deocamdată cu ce date va trebui să o completez (nr. act, nr. M. Of. etc). Dar asta e cea mai mică dintre griji. =D>
Sunt pe partea dreaptă a ecranului la ultimele apariţii.
gata, le-am vazut! eu le asteptam in josul paginii, unde se pot deschide! :) ms!
zz-man a scris:

Chestia asta îmi aminteşte de un banc (întâmplare adevărată) de pe timpuri. Un negustor care avea prăvălie a trebuit să plece după marfă şi a lăsat în locul său la tejghea pe un ţăran în care avea încredere. Ţăranul - căci ştia să scrie şi să citească - se mândrea cu acest lucru şi a promis să ţină evidenţa scriptică a persoanelor ce cumpărau pe datorie. La sfârşitul zilei, când negustorul a ajuns acasă şi a citit lista datornicilor s-a supărat foc văzând ce persoane au cumpărat "o femeie - două ouă, altă femeie - cinci ouă", fără a le reda nominal. Cam aşa este şi cu decretele - un judecător ... alt judecător ... Eu care încă nu mi-am finalizat cererea de demisie nu ştiu deocamdată cu ce date va trebui să o completez (nr. act, nr. M. Of. etc). Dar asta e cea mai mică dintre griji. =D>

In aceeasi situatie ma aflu si eu.
La data publicarii trebuie sa imi inchei raporturile de munca, dar fara nr decretului si al M.O. nu prea pot sa fac nici o miscare.
Ultima modificare: Luni, 5 Iulie 2010
miron_ciprian, utilizator
Gata au aparut!!!
Sunt doar judecatorii cu primele medii...
Mai am de asteptat. Poate apar in seria urmatoare. Ce sa mai zic de procurori. La ei cand se vor publica oare???
Ultima modificare: Luni, 5 Iulie 2010
miron_ciprian, utilizator

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura ianuarie 2013 gabonne8107 gabonne8107 Oare se mai sustine o sesiune pentru cei cu vechime 5 ani in cursul lunii februarie 2013, dupa cum tot circula zvonuri? (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2008 Florin Dieac Florin Dieac am auzit din surse neoficiale ca examenul de admitere de anul acesta -2008, proba grila eliminatorie ar fi pe 14 august 2008.Poate sa-mi mai confirme ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2011 ursuletz ursuletz Am auzit niste zvonuri ca ar fi posibila organizarea unui examen de admitere pentru cei cu vechime in luna mai. Chiar pe un topic al acestui forum am citit, ... (vezi toată discuția)