avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 792 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura 2010

Stie cineva daca s-a stabilit data pentru admiterea de anul acesta?
Cel mai recent răspuns: cip3118 , utilizator 11:38, 8 August 2010
multumesc incerc acuma
Ufffffff, mult a fost, dar a trecut! Bafta multa in noua activitate profesionala!
fratii de suferinta din tura a doua , de noi ce se mai aude ?
au ajuns la presedinte propunerile noastre ?
din cate stiu eu, nu X-(! mai sunam saptamana asta!
salutare tuturor! sunt si eu pe baricade pentru examenul din toamna! desi nu stau grozav cu invatatul, trag tare pe ultima suta de metri(eu chiar cred k se tine examenul)!!!am si eu o intrebare/la cedo ati citit hotararea in integralitatea?as vrea sa ma apuc de pe acum de ele, sa citesc cate una pe zi!
multa bafta la noile locuri de munca si adaptare cat mai rapida!si sa mai intrati si pe la noi sa ne mai sfatuiti!

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura ianuarie 2013 gabonne8107 gabonne8107 Oare se mai sustine o sesiune pentru cei cu vechime 5 ani in cursul lunii februarie 2013, dupa cum tot circula zvonuri? (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2008 Florin Dieac Florin Dieac am auzit din surse neoficiale ca examenul de admitere de anul acesta -2008, proba grila eliminatorie ar fi pe 14 august 2008.Poate sa-mi mai confirme ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2011 ursuletz ursuletz Am auzit niste zvonuri ca ar fi posibila organizarea unui examen de admitere pentru cei cu vechime in luna mai. Chiar pe un topic al acestui forum am citit, ... (vezi toată discuția)