avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 615 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Fostul angajator a depus pentru o licitație publica, ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Fostul angajator a depus pentru o licitație publica, pe SEAP, ...

Fostul angajator a depus pentru o licitație publica, pe SEAP, documente care atesta pregătirea, competentele și experienta profesionala care îmi apartin (ele sunt cerințe de competente pentru lucrarea respectiva) ulterior demisiei de la fostul loc de munca și fără a mi se cere acordul sau a ma informa despre aceasta intenție. Va rog sa îmi spuneți dacă, din punct de vedere legal, acest lucru este permis
Cel mai recent răspuns: Elenagoanta , utilizator 16:56, 29 Iulie 2022
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte de studii/calificare pentru infiintare pfa Miha_ela89 Miha_ela89 Buna ziua , vreau sa imi deschid un PFA cu acesta meserie Model - atelier artistic si publicitate . ce studii / cerinte se cer in acest caz ? (vezi toată discuția)
Experienta similara irinastnciu irinastnciu La un contract de experienta similara privind furnizarea si montarea de camere video nu trebuie sa aibe si un pv de receptie finala? Sc respectiva au prezentat ... (vezi toată discuția)
Garantia de buna executie-licitatii publice marina08 marina08 Buna ziua, am participat la o licitatie -cerere de oferte-unde am fost declarati inacceptabili pe motiv ca am declarat o garantie de buna executie de 24 luni ... (vezi toată discuția)